Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Příspěvek na bydlení

Od: milenah odpovědí: 2 změna:

Budu si tento měsíc žádat o příspěvek na bydlení a chtějí po mne zaplacená sipa přes poštu za říjen,listopad,prosinec 2015.Jde mi o to,že v prosinci bylo vyúčtování za elektřinu a ze sipa vypadla měsiční záloha 1tis.Kč.Měla jsem roční vyúčtování a dostala jsem přeplatek 65Kč.Jak vypadla z toho sipa ta měs.záloha v prosinci,ještě než přišlo to vyúčtování,tak jsem za elektřinu zaplatila samostatně,abych nebyla nic dlužná,poštovní poukázkou A přes poštu 1tis.Kč.Dám jim náklady ze sipa a dodatečně ukážu samostatný ústřižek z pošty o zaplacení vypadlé zálohy za elektřinu. Budou to akceptovat sipo+jeden ústřižek z pošty,že to není v celku vše na sipu nájem,plyn,elektřina a počítát souhrn toho co jsem zaplatila za prosinec? Děkuji za radu

doplněno 07.01.16 20:14:

A nebudou se vyptávat,proč jsem vypadlou zálohu platila zvlášť, když jsem nemusela?Takže je rozhodující nakonec faktura vyúčtování než to,že ty platby mám rozkouskované zvlášť?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

to nevadí, že je to víc plateb, přijmou to - hlavně, že máte doklady... to je OK - ale ten přeplatek vám z toho odečtou

doplněno 07.01.16 20:18:

rozhodující je celková zaplacená částka, ze které se vypočte příspěvek, určitě ne důvody, proč jste platila na několikrát

hodnocení

0x

Pokud si žádate o příspěvek nově tak po vás asi stejně budou chtít vyúčtování za energie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]