Dobry den, jedna holka, ktera o mne usiluje strasne moc huli travu (2-4 jointy za den) a ma velmi hluboky hlas. Vypada ale naprosto skvele. Obema nam je 25 let a bydlime sami. Ve vsem se jinak celkem shodneme. A obcas zajdem zaparit PC hry do herny jeste spolu s nasim spolecnym kamosem. Ja zase trochu vic piju. Teda piju vlastne kazdej den. Ale protoze jsem pankac a podnikatel, tak to nevnimam jako neco spatnyho. Co myslite, ma takovej vztah, ve kterym je zena vlastne vetsi chlap nez chlap samotnej nejakou budoucnost?
Z mého pohledu by vás vaše láska stáhle ještě více a rychleji k drogovému dnu. Pak už je jen kousek do krimu. Mohu zeptat v čem podnikáte?
lukasius
Ja ale drogy neberu a ani brat nehodlam. Jen to piti obcas trochu prezenu. Travu nekourim, je mi z ni spatne. Stejne jako ani nekourim, protoze je to k nicemu. Takze mne jen tak nekdo nikam nestahne. Jsem programator embeeded zarizrni na volne noze. doplněno 06.01.16 21:05: *ebedded zařízení
hio
Pokud s ní máte trávit čas, pak začnete hulit taky. Ona bez toho být nemůže, tedy při prvním polibku/sexu si dá a nabídne vám taky pro lepší prožitek. Neodoláte, protože bude tráva všude okolo. Ne, pokud chcete zůstat trochu při smyslech, pryč od ní.
doplněno 06.01.16 21:45:
Najděte si jinou holku, tahle není pro vás. Sám o tom pochybujete, jinak byste sem nepsal.
Jasně že má, je pořád vysmátá, hrubší hlas nevadí, horší bude až se začne holit, jdi do toho a když máte kámoše tak bude šťastná trojka - vyhulená, ale šťastná...zapři se a čuď taky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.