Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testosteron a výška?

Od: kokynek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, řeším docela závažný problém v mém životě. Je mi 17 měřím asi 173 cm. Jde o to, že jsem velmi chlupatý, rozhodně mám varlata dospělé velikosti a penis bych si troufl říct taky, mám taky hodně vcelku nabrané svaly. Může to znamenat, ze mám hodně testosteronu, myslíte že to nějak souvisí s výškou a můžu ještě vyrůst? Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím kokynek, podle popisu máte dostatečnou produkci mužského hormonu;), kromě toho se vám jistě prohlubuje i hlas, snižuje se množství tělesného tuku, zpevňují kosti a svaly a člověk roste do své "dospělé" výšky. Je vědecky dokázáno, že chlapi rostou do 21 let, takže šanci máte velkou. Jakou mají výšku otec a matka? A taky jakou teď máte velikost obuvi?

doplněno 06.01.16 21:49:

No, basket hrát nebudete, ale určítě ještě pár cm vyrostete. Za čtyři roky se pochlubte*palec*

dustycz*
hodnocení

Ten hlas mám tak půl na pů, někdy se mi jakoby láme, to ale zřídka. To vím, ale vzhledem k tomu, že mám tesostronu dost, tak rostu rychleji, tudíž už jsem pravděpodobně dorostl do maxima ne?

Otec 174, matka 165, podle toho bych těch 175 mohl mít a to by mi stačilo, bohužel obuv mám asi jenom 42.5. Snažím se s tou výškou smířit :D

kokynek*
hodnocení

snad, stačilo by mi pouhých 175 :P děkuji za odpoved

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]