Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škodlivost Energy drinků

Od: drgli odpovědí: 5 změna:
Zdravím,jak moc jsou škodlivé energy drinky? Piju je velmi často, a čtu všude jak moc jsou škodlivé...V čem tak moc škodí?
Vždyt v nějakých jsou i vitamíny, to je aspoň malé plus né?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No, plus. Například játra ledních medvědů jsouy smrtelně jedovaté právě kvůli velikému obsahu vitaminu A.

eulalie*
hodnocení

1x

Všeho moc škodí. Energy drink tě má nakopnout, když to už fakt potřebuješ, a nééé že to budeš pít jak vodu z pet láhve nebo vodovodního kohoutku. Když už nic, tak to obsahuje dost sodíku, cukrů, kofein ve velké dávce taky není nic moc ... a že to obsahuje trošku těch chemických vitamínů? No něco tam výrobci musejí dát, aby si lidi myslili, jakou dobrou věc vlastně pro své dělají, když lokají energy drinky.

jezevec*
hodnocení

0x

Já ti nevim. Kdybych si denně nedal dva RedBully, tak zdechnu. Znal jsem člověka, co nikdy nekouřil, nechlastal, žral jenom zeleninu a libový maso a ve třiceti ho skolil infarkt... Takže ono to tak horký nebude...

hodnocení

0x

Přečti si pozně složení, pak si hodnoty přepočítej na skutečný objem nápoje a nakonec si prohlídni nějaké postupy jak se energy nápoje vyrábějí.

Někde v televizi jsem viděl přípravu energy nápoje v laboratoři. Bylo tam obrovské množství cukru, pak okyselené aby se ten tekutý cukr dal pít a ještě kofein. Víc si toho nepamatuju, ale pít to dobrovolně nebudu.

pohanka*
hodnocení

0x

Tyto nápoje zatěžují hodně srdce, játra, ledviny. Ona i obyčejná coca-cola je pěknej sajrajt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]