Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Detox těla

Od: filadephia* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, jak vyčistit tělo do všech škodlivin? Dříve jsem používala k očistě mladý ječmen a chlorellu. Také jsem zaslechla něco o aloe ale v tom si nejsem jista jakou značku zkusit, a ty lepší jsou zase docela drahé. Doporučte prosím vaše rady a tipy. Čaje, džusy, štávy, vitamíny, doplňky z lékárny, rituály. Cokoliv. Děkuji.:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

S aloe zkušenost nemám,ale můj tip na očistu je bylinná klasika.*jasne*Jediná bylinka,která nemá konkurenci je třezalka,která sabotuje i antikoncepci.Takže opravdu důkladně pročistí tělo,je proti zánětlivá,působí jako antibiotikum...já osobně mám ráda kapky z pupenů či jiné tinktury.Taky není špatný ostropestřec,(od dědka kořenáře)který volím na očistu těla po nemocech dedekkorenar.cz/...

eulalie*

Třezalka by se neměla užívat společně s hormonální antikoncepcí, jelikož snižuje její účinnost. Třezalka má hlavně antidepresivní účinky... Na detox je na jaře fajn kopřiva.

filadephia*
hodnocení

Kopřivu vyzkouším. Děkuji.

filadephia*
hodnocení

Bohužel beru antikoncepci, takže třezalce s evyhýbat velkým obloukem, ale i přesto děkuji za doporučení. Ostropestřec vyzkouším.

martinaa*

Ale pozor, třezalka je fotosenzitivní, nemělo by se během jejího užívání moc chodit na slunce.

hodnocení

0x

Nedávo jsem četl na netu "zaručený" tip. Ale jestli funguje nevím, je potřeba zkusit. Půl litru červeného vína, nakrájet deset stroužků česneku, smíchat, uzavřít do sklenice, při pokojové teplotě nechat dva týdny louhovat, každý den protřepat, nemíchat :), a pak užívat 3x denně lžíčku. Třeba na tom něco bude.

filadephia*
hodnocení

Wau, možná pak člověk stráví týden na toaletě a bude se to považovat za detox :)) Každopádně děkuji za tip, pohledám a případně zkusím.

Už jsem to našel, sice to není ta stránka co jsem viděl, ale je to stejné, jen česneku víc.

alternativnimagazin.cz/...

iv®
hodnocení

0x
Jestli detox tak za mě Antonia Macingova...opravdu detoxikacni kůra která funguje..člověk se ocisti. Dobije energii. Tělo začne fungovat tak jak má.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]