Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chce ven, nechce?

Od: pumprdle odpovědí: 4 změna:

Ahojte.. měla jsem něco s jedním klukem, není to dlouho a pořád si píšeme... občas jsou tam sex. narážky, občas si píšeme o normálních věcech, pošťuchujeme se a tak. Rozumíme si jak normálně, tak i psaním. Akorát od tý doby jsme venku nebyli a ani jeden se o tom nezmínil a mě jako holce je to divný, nepřijde mi jako kluk, který by se bál se na tohle zeptat. Co si o tom myslet? Kdyby chtěl, tak o to napíše, ne?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, kdyby chtěl tak to napíše. Ale nic Vám nebrání v tom, abyste to napsala Vy, ne? Od toho Silvestra už uběhl nějaký ten den a nikam jste se neposunuli..?

doplněno 06.01.16 16:30:

Jinak - co si o tom myslet? Je možné, že jste pro něho opravdu byla jen jednorázová záležitost a nemá zájem to opakovat..

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud jste "měla něco" s jedním klukem, tak už ten kluk třeba nemá důvod Vás vidět - je to smutné, ale může to tak být. Nebo ho to ani nenapadne, dokud zase nebude "chtít něco mít". Možná to chtělo jít několikrát ven a až potom "něco spolu mít". Když to setkání navrhnete Vy, tak bude jasněji. Zdravím!

joudic*
hodnocení

0x

kdyby chtel napsal by, a nebo je stydlin a nenapise dokud nedate nejaky signal vy :)

culdabulda1*
hodnocení

0x

- tak mu zkuste neodpovídat a uvidíte - ale - že by se kluk "styděl" zeptat - se mi nezdá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]