Nejste přihlášen/a.
Volalo mi nezname cislo jenze jsem to nestihl vzit (predvolba 702) a pri naslednem zpetnem volani to jednou zazvonilo a pak to hodilo ze uzivatel je docasne nedostupny.Myslel sem ze ma jen nekdo zablokovane konkretne moje cislo na hovory ale i pri volani z jineho cisla se stalo to same.Kdo to muze byt?
1. Jsme tady fakt dobří, ale bez toho čísla opradu nemůžeme vědět, kdo to byl.
2. Volat zpět na neznámé číslo, pokud jste vyloženě nečekal hovor je přinejmenším zvláštní.
3. Na netu je spousta služeb typu "kdo mi volal", které vám po vyplnění čísla vrátí, jestliže je to profláknuté číslo různých nabídkových otravovačů.
4. Sám jste zjistil, že vás neznámý zablokovaného nemá (a i kdyby, fakt by vás to trápilo?). Nejspíš jen někdo vytočil blbé číslo a pak mobil vypnul, nebo vyměnil simku.
Jste docela hazardér. Volat na neznámé číslo, by se Vám mohlo prodražit. Sice Vám to operátor před spojením hovoru nahlásí, ale neřekne už za kolik to bude.
Kdo potřebuje zjistit, kdo mu volal a číslo není skryté, tak lze i z těchto stránek: www.najditelefon.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.