Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, víte někdo kolik mohla stát letenka v 70-80tých letech z Prahy do Londýna nebo do Moskvy? Nikde jsem nenašel informarce na internetu. Děkuji.
no dalo mi to kurevsky zabrat... rok 59
timetableimages.com/...
tady je potom vsechno, nektere letove rady jsou cele, takze ceny lze dohledat napric historii
Tak do Londýna se tak moc často tenkrát nelétalo. Vždy si na to vzpomenu, když jedu do Hornbachu, či Obi v Řepích (jsou přímo v ose přistávací dráhy letiště Ruzyně (teda letiště Václava Havla - ale nezměnili zatím volací znaky je to furt PRG). Když jsme chodili na letiště v 70tých letech se snahou vidět nějaké letadlo, tak jsme čekali hodinu a pak max nějaké Tůčko. Dneska se bojím, že se na mě něco každou minutu snese. Jinak mám zkušenost s letenkami do tehdejšího východního Berlína. Zpáteční začínaly začátkem 80tých let na 215 Kč a pak se to mírně zdražilo na asi 400 kč. Letěl jsem několikrát IL 18 nebo TU 134. Někdy i na jeden den. Tak zase při tehdejších platech to nebylo zase levné, ale když si vezmete, že za džíny z tuxexu jsme byli ochotní dát třeba tisíc a barevná televize stála deset tisíc (myslím korun), tak to tenkrát bylo fakt zadarmo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.