Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztracený balík-jak dlouho trvá vrácení peněz?

Od: brunob odpovědí: 5 změna:

15.12.2015 jsem zasílal doporučený balíček , jelikož bylo na sledování zásilke stále napsané jen podání zásilky , tak jsem jej 23.12.2015 reklamoval , paní sepsala papír ,že to pošlou na dodací poštu , depo a musí čekat , jestli se někde nenajde. Dnes je 5.1.2016 a zatím se nikde nenašel , na sledování je pořád jen podání zásilky. Chci se zeptat , jak dloho trvá od podání reklamace , než pošta vyplatí pojištění , v tomto případě to byl doporučený balíček pojištění automaticky na 680 Kč.

Pokud jste již někdo absolvoval , budu rád za poznatky.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mytrix*
hodnocení

0x

Jak kdy, většinou cca 3 týdny.

hodnocení

0x

Reklamace je podle poslední zkušenosti 30 dnů. Pokud do této doby nenajdou, měl byste obdržet úhradu z pojištění. Z praxe v loňském roce hledali 26 dnů, než zjistili 100% ztrátu.

hodnocení

0x

Mě řekli, že na to mají měsíc. Skutečně mě po měsíci vyzvali, abych si došel pro peníze - jenže já měl balíček už 14 dní zpě doma:)

brunob
hodnocení

Děkuji za poznatky.Dnes jsem volal na poštu , kde jsem před 13-ti dny reklamaci podával a říkala , že musí počkat na nějaký potvrzený papír z doručovací pošty , potom že se musejí obeslat uložny a depo a až potom se přikročí k procesu náhrdy.

Takže mají na to 30 dní od podání reklamace , tj. od 23.12.2015 , snad to nebude trvat déle , dle rozhovoru od vedoucí to vyznělo , že budu rád ,když budu mít na velikonoce peníze :o)

jabraka*
hodnocení

0x

V listopadu jsem zasílal reklamační zásilku,pošta po 3 týdnech tvrdila,že se ztratil.Reklamovali jsme doručení.Přitom nám byla vrácena částka za doručení,pojistné jsem dostal do týdne potom.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]