Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám tu na Vás takový dotaz. Jsem zaměstnaný na HPP na dobu neurčitou mám 2 roky vedlejší činnost. Minulý rok , tj. 2015 jsem po úraze s rukou omarodil , celkem 8 měsíců , jelikož mám jako vedlejší činost prodej zboží přes Aukro , tak jsem ji nadále vykonával ( neporušoval jsem léčebný režim ). Teď ale k dotazu. Čistý zisk z vedlejší činosti za celý rok je 29 000 Kč , při této částce nemusím za normálních okolností platit sociální pojištění ( až do nějaký 63 000 ) , ale teď nevím , když jsem byl tak dlouho nemocný , jestli se ta hradni nějak nekrátí , nerad bych ještě za letošek doplácel nějakých 9000 Kč za toto pojištění.
Díky za objasnění , už 14 dí o tom pořád přemýšlím a tak bych rád znal pravdu. Benda1
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.