Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo vydá neschopenku?

Od: paris odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,může psychiatr dát neschopenku,nebo to jde přes obvodního lékaře,děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Většinou to jde přes obvod.ale myslím si,že může i odborný lékař.Většinou je od obv.doporučení k odbornému,takže chce pak zprávu a podle ní vystavuje neschopenku,ale může to být v každém městě jinak.

amlim*
hodnocení

0x

Naprostý souhlas s atramou,nemám co dodat,amlim,hezký den!*jasne*

technikjirik*
hodnocení

0x

Můžou oba, ale pro lepší další péči by to měl udělat obvod, jednak pro kontrolu nad postupující nemocí a jednak pro jeho přehled nad vaší anamnézou. Pro klinickou péči nicméně potřebujete doporučení obvodu.

toni*
hodnocení

0x

Každý člověk je nějak "trhlý". Myslím si, že na každém člověku psychiatr najde úchylku. Cítím se v normálu, ale věřím, že pokud by mě studoval psychiatr Chocholoušek, zjistil by, že jsem "psychouš" a neschopenku by mě musel napsat pro nasazaní svěrací kazajky a umístění v klecovém lůžku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]