Nejste přihlášen/a.
Ahoj jmenuju se milan, je mi 15 let a ještě sem neměl sex hrozně bych ho chtěl zažít jenomže když se začnu bavit s nějakou holkou tak se začnu potit ruce se mi potí sem nervózní a nwm co říct nepomohly byste mi s tím nějak? Děkuju
Tady bude zase moralistů, co ti budou psát, že máš dost času a tak dále...
Každej v patnácti letech touží zasunout. Ty taky. Chápu, i když už mi dávno není patnáct. Takže rada? Řekni si, že jsi hezčí, než Justin Bieber a chovej se tak, abys dívce ukázal, že ji máš tak trochu na háku. Funguje to. Holky nechtěj kluky, který před nima lezou po kolenou. Holky chtěj tak trochu rebely a drzost je přitahuje. Když to nepomůže, tak panáka vodky (nepotáhne to z tebe). A teď hurá do mě všichni moralisti, co mě budete veřejně pranýřovat, že ho nabádám k alkoholismu...
souhlas...žádný lezení po kolenou, zpívání pod balkóny, uplácení drahými dárky...s tím rozhodně nemám dobrou zkušenost!
nejlepší je , když to chtějí oba - pak jde všechno tak nějak samo a není třeba se do ničeho nutit..
...ale k tomu také jednou dozraješ !
není třeba mít ńějaké mindráky.tohle prožívala v tvém věku většina z nás chlapů
Milane, uvedené příznaky svědčí o tom, že nejste ještě na sex dostatečně zralý.Vyspějte ještě pár let, příznaky pominou a pak bude v pohodě i sex.
S tímto prohlášením nemohu souhlasit, protože nevíte co je příčinou jeho nervozity. Podle mě by měl navštívit psychologického poradce, možná i psychologa klinického, protože se za oněmi příznaky může skrývat nějaký hlubší psychický problém. A právě poradce psycholog by potom mohl poradit jak tento problém řešit. Rozhodně bych to neodkládal, protože tyhle věci (pokud opravdu jde o problém) se nevyřeší ze dne na den ani přes rok, ale chce to na sobě pracovat (na sebevědomí i na sebekontrole).
Milane, jede vám vlak, že tak chvátáte? Najděte si holku, mazlete se a uvidíte, příjde to samo, být poprve zamilovaný je krásné a vůbec to nemusí skončit sexem.
Jasně, ale my kluci to vidíme tak, že zamilovanost neukončená sexem, je jako bramborovej salát z lehký majonézy. Vypadá to stejně, chutná divně a všichni cítí, že tomu něco chybí...
Jezevče v 15ti? To jsou někteří náctiletí rádi, že se umí sami vyčůrat, myslím, že není kam spěchat. Láska není o tom., kolik za život mám sexuálních partnerů. V 15ti je čas na to mazlení a chození za ruku a myslím, že právě na takové lásky se pak vzpomíná. Vodku a v 15ti? Chlapi, copak vám opravdu šlo v tomto věku jen o to zasunout?
Jezevče, už jsem stará baba ale ještě si pamatuju všechny mé lásky od MŠ, ještě si pamatuju, že moje poprve bylo v 18ti a mému příteli bylo 21let, chodili jsme spolu rok než došlo na sex, jsme spolu 35 let.
Taky jsem byl celý nadržený, taky jsem si představoval jaké nádherné to musí být. Pak se jednou stalo, že najednou ležela moje první láska vedle mě, úplně vyslečená. Sám jsem se divil, jak snadné to až potud bylo. Jenže ona ležela a čekala co bude, já jsem se klepal přesně tak, jak ty popisuješ. No a nakonec k ničemu nedošlo a já jsem měl depku. Tak dopadla moje první intimní zkušenost.
Skutečně si užívat sex jsem se naučil až později, kdy jsem si našel zkušenější partnerku. Naučila mě úplně všechno. Ještě jsem na ni nezapoměl a do smrti jí budu vděčný.
Odtud moje rada : Najdi si zkušenější partnerku. Klidně jí může být pětadvacet. Pětadvacítky jsou ženy v nejlepším věku. S nějakou nezkušenou patnáctkou si moc neužiješ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.