Nejste přihlášen/a.
halo potreboval bych vyhlasku ktera urcuje co musi splnit provozovna nap.kavarna z hlediska hygieny ale nemuzu to najit.prosim help.hanys
Nejedná se o jednu "vyhlášku", ale o celý soubor předpisů, který není problém na netu vyhledat. Pokud chcete znát jen jednu konkrétní věc, tak dotaz upřesněte.
Asi to nebude dle Vašich představ, ale jedná se nejspíš o stavbu podléhající stavebnímu povolení, tudíž by měl být zpracován projekt od projektanta znalého dané problematiky. Z vlastní zkušenosti vím moc dobře kam vede amatérizmus, byť sebelépe myšlený. Toto jsou věci, které je třeba perfektně ovládat a ne si jen něco někde přečíst. V žádném případě Vás nechci podceňovat, ale poradit co nejlépe.
budu zarizovat provoz kavarna,cukrarna a vyrobna- rekneme cukrarskych zalezitosti,a zajimajima mne kolik wc,satny atd.
Nejde vypsat všechny zákony, paragrafy, vyhlášky atd. Zjistěte si kdo vás bude kolaudovat (konkrétní osoba). s ní se poraďte, dá vám odkaz na konkrétní úřady a také co konkrétně bude u kolaudace vyžadovat.
Budete muset mít vypracovám systém kritických bodú HACCP.Zkuste k tomu pohledat,určite k tomu neco najdete.Já než jsem volal hygienu, tak jsem tam zašel a referentky mi poradili.Vím, že něco o počtu umyvadel, pisoárú a toalet jsem kdysi četl v Poradce podnikatele,ale je to dávnejší.Hygienu zajímali omyvatelné veci,pulty,nože,nářezové stroje,dvoudílné skřínky pro zaměstnance,oddelené uskladňování potravin masových,sýrových,zeleniny,aby se to nekřížilo.
Zaměstnanci musí mít svúj záchod,muži, ženy zvlášť.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.