Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, od pátku mám ječné zrno (začalo se pomalu dělat už ve čtvrtek) a už od začátku ho mažu mastičkou Ophthalmo-Septonex.
V srpnu jsem ho měla a nemazala jsem ho asi dva týdny a pak jsem se ho nemohla zbavit asi měsíc. Od té doby se mi asi třikrát udělalo max. na tři dny a hned zmizelo a to jsem ho mazala od počátku.
Chtěla bych se zeptat, jak dlouho si myslíte, že mi zůstane? Resp. jak dlouho to průměrně bývá?
Děkuji.
V tuto chvíly už neporadím, ale zkuste babskou radu: jakmile ucítítě, že by se Vám mohlo začít dělat ječné zrno, několikrát si potřete část víčka zlatým prstýnkem /ne oko /. Několikrát za sebou během dne a ječné zrno se nevytvoří. Mě to pomáhá a většině známých taky, chce to jen udělat hned na začátku při prvním pnutí či pocitu, že by se mohlo vytvořit. Pokud se už vytvoří, tak to nepomáhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.