Nejste přihlášen/a.
Zdravím
Je mi to upřímně velmi trapný to sem psát, ale doufám, že mi to trošku pomůže se nad sebou zamyslet. Asi tak před dvěma měsíci jsem byl na operaci s částečnou obřízkou kvůli problémům z dětství a řekl jsem si, že až se mi to zahojí, tak s tím budu muset něco udělat. Přemýšlel jsem jestli mám počkat a nebo si zaplatit prostitutku.. Nakonec jsem neodolal a rozhodl jsem se to zkusit s prostitutkou. Nechtěl jsem jít někam do bordelu, protože jsem chtěl být v soukromý. Zavolal jsem holce a domluvil si u ní schůzku. Měl jsem z toho celkem strach a taky jsem předešlou noc naspal jenom 3 hodiny. Přijel jsem za ní a byl jsem tolik osplalej, že mi to až tak tolik nevadilo, ale hlavní důvod je, že mi to s ní přišlo dost divný a čekal jsem od toho víc než to bylo a byl jsem z toho z toho tak zoufalej, že jsem na to pořád dokola myslel a měl jsem smíšený pocity. Dokonce se mě kamarádi (kteří to nevěděli) ptali co mi je.A taky se mi přitom stalo stala spousta trapasů s kterýma jsem vůbec nepočital. Pořád mě to trápí a nevím jestli jsem si pomohl nebo ne..
Pokud jste to dočetli až sem, tak jsem vám moc vděčný a děkuji, když mi nějak poradíte nebo i vynadáte , prostě bud rád za cokoliv.
Pokud tě snad teď trápí případný dotaz kamaráda, s kým jsi poprvé spal, a pokud je opradu nutné mu odpovídat, tak bych si připravila odpověď - se zkušenou. Na případný další dotaz či dotazy bych odpověděla, že to bylo dobrý.
A věř, že za čas, až budš mít vedle sebe maželku a s ní pár dětí, možná se někdy někde ve společnosti k pobavení ostatních k těm trapasům přiznáš. Trapasy patří k životu. A sex je součást života. Jen v prvních chvílích se zdá, že jsou strašlivé a k nepřežití. Časem se jim každý směje. Přeju ti tenhle posun! Přijde, neboj.
Děkuju moc za tuhle krásnou odpověd, ale jsem docela silný introvert a zatím se na žádnou rodinu moc necítím
No coz je v 17ti letech taky uplne v poradku. Stejne jako citit se divne a trapne pri placenem sexu, cili zaver z toho je, ze jsi zcela normalni a to, co vnimas jako "nejvetsi trapas" za chvili budes davat k dobru pro pobaveni. Jen jestli se ti podarilo vyzkouset, zda vse po zakroku funguje jak ma, v tom bych videla jediny zadrhel - tim myslim, abys byl zbaven pochyb do budoucna, kdyz uz si podnikal tyhle kroky.
Původně jsem si myslela, že tento dotaz píše mladý muž ve věku 25 - 30 let. Navíc s minulým zdrav. problémem. Pak bych asi tu erosenku uznala, třeba i schválila, jako zkoušku, zda po tom zákroku vše funguje, jak má.
Jenže Tobě je 17! To sis vážně myslel, že už máš zmeškáno? Žes musel sehnat dívku, která má po těle zvenku i uvnitř stopy mnoha mužů před Tebou? Tos měl něco, jako kdybys sebral na chodníku vyplivnutou žvýkačku bez chuti a začal ji znovu žvýkat. Nebo po někom olízaný nanuk. A ještě jsi za to zaplatil!
Na Tvém věku je nejhezčí a nejžádoucnější právě to hledání a nacházení, to první neumělé seznamování, první rande, první pusa...A ne hned hop na to. Kdybys třeba 2 - 3 roky počkal, nic bys nezmeškal a mohl jsi mít pěkný zážitek s dívkou, ke které bys doopravdy něco cítil. A nebyly by třeba ani ty trapasy. Oba byste byli nezkušení a láska promine mnohé přehmaty.
Už je to za Tebou, nedá se nic dělat a nebudu Tě tady kárat. Jen ses sám dobrovolně ochudil o něco opravdu pěkného, co Tě mohlo čekat. Tvoje škoda.
A ty trapasy? Uvědom si, že ta erosenka má denně ne jednoho, ale i několik mužů a jistě nejsi sám, komu se trapas povedl. Ta to hned vypustí z hlavy, hlavně, že jí přibylo do prasátka. Proč by o tom přemýšlela? Přijde Pepa, Karel, Jirka, Tonda, Petr...a na Tebe zapomene. Jen bych se s ní, být Tebou, nechtěla potkávat někde na ulici. Bylo by mi trapně. I když co, pro ni kšeft je kšeft. Jaga.
No, co už, za rámeček si to nedáš, nezapomeneš do smrti, vlastní zkušenost k nezaplacení, tak víš čeho se vyvarovat u tvých budoucích. Babajaga ti to popsala, jen ona řeší etiku, ty techniku, problému. Snad malé pokárání, /po vojně je každý generál/ - proč sis s tou profesionálkou nepopovídal o svém problému, tím bys eliminoval trapasy na minimum, byl bys uvolněnější, víc sranda a vyšel bys jako vítěz. Naopak, je fajn, že se snažíš problémy řešit. Lásku a milování fakt nejde uspěchat. Někdo spěchá tak, že vlastní vztah předběhne a ten pak už jen pokulhává za tělesnem. Každé "poprvé" je krásně nervózní a rozklepané, s každou...
O peníze mi vůbec nejde. Jde mi spíš o to, že to možná bylo zbytečné a o to že se mě kamarád zeptá s kým jsem se poprvé vyspal.. A taky o to, že se mi to vůbec nepovedlo.
Teda resim tu sve tema, a jen tak ze zvedavosti jsem klikla, co se tu na foru resi, ale tak pro relax odpovim ... Chtel sis vyzkouset novou upravu, zda vse funguje a nechtel si cekat, tak sis ponekud poklesle na to najmul placenou sluzbu. A nebylo to to prave orechove, svete div se. Bud rad, ze jsi normalni a prislo ti to s prostitutkou divne. "Spousta trapasu" se asi stala jenom v tve hlave, ver mi, ze ta slecna nebo pani je urcite zvykla na ledacos a o tobe uz ani nevi. Kdyz to do budoucna budes zkouset se svou divkou, a bude tam vzajemny cit, urcite ti to divne neprijde, i kdyz "trapasy" se ti stat taky muzou a nebude to vsechno treba hned na prvni dobrou.
Děkuji za odpověd. Bohužel ty trapasy byly celkem nezapomenutelný a myslím, že to jen tak nezapomene no, ale já to hodim za hlavu.
A co se ti stalo za trapas? Nestál ti? To se stává. Jinak já na tom sexu s prostitutkou nevidím nic špatného i když osobně jsem nikdy jejich služeb nevyuzžil.
Bylo jí asi tak 20.. Ošklivá nebyla.. Byla trošku oplácanější, ale to mi nějak nevadilo. Taky mohlo hrát roli to že byla asi o 30 cm menší
sexuální styk není jen o vybití sex. energie...je to i o jistém psychickém napojení ! Jsi asi také dost vnímavý a otevřený..
v podstatě zůstaneš na tu prostitutku nějaký čas napojený a budeš tak trochui rozhozený. Mám podobnou zkušenost z mládí- už nikdy více !
není tady prostor pro vysvětlování jak fungujeme na úrovni jemnějších energií-
převládající emoce a myšlenky se "lepí" na člověka a vnímaví jedinci je dokážou vycítit a přečíst..co se asi tak lepí na prostitutky? jací zákazníci k ní chodí?
a něco z ní na tebe přešlo-a bude to chvíli trvat než se toho zbavíš - jsi tzv, "zaháčkovany"
pokud chceš můžeme se o tom pobavit na vnitřní poště
Jestli odháčkováváte podobně, jako guru Jára, tak věřím, že se mu nějaká doteď trapná chvilka s ženou bude připadat jako super zážitek. Nejvíc se mi u Járy líbilo, jak uváděl, že pro tu chuděru zmanipulovanou ženskou to není vůbec příjemná procedura. Jára prý ale chlapy nedělá. Ani nechci vědět, co po vašem způsobu odháčkování zůstane na dotyčném nalepeno, podle vaší teorie.
ahoj no taky mam častečnou obřizku bez uzdičky a taky jsem si domluvil schuzku s prsatou ženskou ale jestli nenajdeš normalni holku ktera ma rozum a nelže a nepodvadi tak si uživej prostitutky a vždy musiš mit kondom usebe protože v dnešni době je těžke najit normalni ženskou prostě zlaté prostitutky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.