Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat zlevněné zboží?

Od: itonda® odpovědí: 3 změna:

Zdravím, poraďte mi, kde hledat zlevněné zboží v českých eshopech? Na Heurece je třeba sekce přímo k tomu určená, ale přijde mi, že ji moc neakualizují.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ale ano, aktualizují. Jenomže to je pohopouhý chyták. Ještě počkejte a hlavně nereagujte na povánoční slevy. Jestli hledáte něco konkrétního, tak trpělivost minimálně měsíc, než se tohle přežene. Pak můžete najít normální a opravdové slevy na zboží všude.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
neporadím, protože nevím. Ale spoléhat se na Heuréku co se vyhledávání levného zboží? Orientačně vyhledat přibližnou cenu možná ano, ale také pouze u určitého typu zboží. Je mnoho druhů zboží, které na Heuréce vůbec nenajdete nebo jen velmi omezeně (z okruhu mého zájmu třeba typicky mohu jmenovat většinou modelářských potřeb a modelů). A dále je velké množství e-shopů. které také na Heuréce vůbec nejsou. Proč tam nejsou? Protože Heuréka (a další podobné srovnávače) nejsou zdarma, ale kdo tam chce být uveden, musí si to zaplatit. Takže většinu těch nejlevnějších (nebo začínajících) tam nenajdete. Mám zkušenost, že levné zboží (oproti běžné ceně) většinou objevím úplně náhodou.

hodnocení

0x

Buď tedy sháníte něco konkrétního, pak to sledujte na netu, třebas na té heuréce, nebo se na to choďte pravidelně dívat do hypermarketu, pokud to tam mají.

Pokud chcete jen tak obecně pro dobrý pocit vyhodit peníze za cokoli zlevněného, tak opravdu jsou to z 95% jen chytáky.

Existiuje také server akcniceny.cz/... kde najdete "Akční"letáky většiny kamenných obchodů. Ale nic typu "Černý pátek"se v ČR ve skutečnosti nekoná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]