Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klikání a doufání v lepší život

Od: ren* odpovědí: 22 změna:

Koukám co důvěřivců kliká a kliká a společnost se pakuje a pakuje . Posílání spemů a reklam je skvělý byznys ale jen pro tu firmu co rozesílá . Zákazníci jí platí za to že rozesílá sračky a vy klikáte a klikáte a hovno z toho . Asi si založím taky takovou firmu a do roka jsem za velkou louží a vy budete pořád klikat a klikat . LIDI PROBUDTE SE , PORADÍM VÁM CHCETE VYDELAVAT NA INTERNETU? OK A CHCETE VYDELÁVAT HODNE? OK A TED OPRAVDU SKUTEČNĚ CHCETE NĚCO VYDĚLÁVAT?
Tak poslouchejte před pěti lety jsem jsem se topil v dluzích a proto jsem hledal cestu jak z toho ven . Objevil jsem komoditní obchody na burze a chcete něco vědět? než jsem vydělal své první dolary musel jsem se doma pěkně učit 5 let abych pochopil jak celá burza funguje ale stálo to za to .
Chci Vám jen říct že snadno se na internetu nevydělává a už vůbec ne klikáním jako datel .
Čau Renda

*vezen*

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marton*
hodnocení

4x

Vobyčejný lidi si uměj vydělat i vobyčejnou prací! *ee*

A naše stařenka říkala: Poctivou prací ještě nikdo nezbohatl.*plac* A já dodávám: V dnešní době už vůbec ne!

alf*

no ono jde o definování toho co je to poctivá práce a co je to bohatství. Myslím, že i poctivou prací může člověk zbohatnout. Sakra ale co to je ta poctivá práce a to bohatství.

Kopání příkopů, dojení krav, práce na lince, vývoj SW, pilotování letadla?

10 tisíc, 850 tisíc, 4 miliony, 62 milionů?

dusatka*
hodnocení

3x

No, Rendo, k tomu bych jen řekla, že lidi, kteří OPRAVDU vydělávají na burze, nemají potřebu to roztrubovat po různých chatech a poradnách. Pes, kteřý štěká, nekouše.

technikjirik*

souhlasím... je to jen výkřik do tmy...na mých stránkách mám umístěné reklamy, které mi vydělají na provoz portálku. Není to na zbohatnutí, ale můžu si dopřát tuto zábavu...a kdo chce vydělávat v pohodlí domova, musí být skutečně chytrý ale stále platí BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE

renda*

Nic nevytrubuji to byla rada kdo chce najde si v tom své kdo nechce at si kliká , vydělávat na burze může každý a není to vždy jen o milionech jak si mnozí myslí někdo je rád že si za ten zisk koupí rohlíky je to hlavně o síle (něco v životě změnit )každého jedince

hodnocení

1x

Souhlasím,že je čím dál větší problém vydělat peníze poctivou prací.Naše společnost a zákony nahrávají jen překupníkům,dealerům,podvodníkům atd.Prodavači,kuchaři,servírky a jiní ve službách a ve fabrikách dělají za pár korun,a pak si přečtou,že průměrná mzda u nás roste,jak se máme dobře atd...Jojo,ale jen někteří...Přísloví S POCTIVOSTÍ NEJDÁL DOJDEŠ už u nás dávno neplatí.*sok*

malvinka*

Dovolím si drobnou korekci. S poctivostí nejdřív pojdeš.

S tím lze jen souhlasit...100%
Nejjistější být ve vládě, moc nenadřete, umrtnost leda z důvodu tlouštky...
Sem tam dohodíte zakázku firmě, a koupete s penězích...
Přehodíte pár výhybek a LTO vám hodi kasu,..snad jen musíte potichu prdět jinak to bude hned v blesku..

katerina*
hodnocení

0x

každý dělá to co umí a to co ho baví.

hodnocení

0x
Mě systém emailing vydělává již 6 let kolem 1100 korun měsíčně, ač jde o formu klikačky postavené na letadlo/piramida systému vydělává to..jak bylo řečeno výše pes který štěká nekouše...nakonec kamarád od ségry dělá na polské burze a je od té doby víceméně v balíku, než ho tam známý zkusil šoupnout at se zkusí otrkat burzoval doma na netu a nebýt rodičů zkončil málem na ulici..
claire*

Adame, pyramida. ;)

renda*
Taky jsem zrušil nejdříve několik účtů než se zadařilo , ten Váš známý kdyby se k tomu vrátil a obchodoval z domova teď po zkušenostech které mu na té Polské burze nalili do hlavy bude také úspěšný jenž strach je mrcha . Docela by mne zajímalo kolik lidí, kteří hned od pasu usoudí že burza je podvod má aspoň minimální znalosti z burzovního světa a hlavně kolik z těch kritiků to skutečně zkusila na vlastní kůži?

amlim*
hodnocení

0x

Rendo-absolutní souhlas s poslední větou. Čím dál více lidí sedí u počítače a čeká na zázrak. Rendo,přeji ti úspěch!*uspech*

renda*
Dík za pochopení je to prosté , kdo chce s životem něco udělat pochopí kde má zatáhnout a udělá to , někdo to ale nepochopí celý život - zato se perfektně naučí skuhrat . Každý se pak rázem stane odborníkem u půlitru chlazené dvanáctky a je s podivem kolik má najednou přitakávaču , celé večery dokáží poté diskutovat například nad tím jak všichni okolo kradou a co podnikatel to zloděj .
*plac**pivo**sok**cert*
amlim*

Mám tentýž názor,těch stěžovatelů je většina,vždyť opravdu záleží na každém z nás, jak jsme úspěšní.Nadarmo se neříká že vrána k vráně sedá...Záleží na tom s kým se stýkáme, co vlastně chceme a co jsme pro to schopni a ochotni udělat.PŘEJI JEN A JEN ÚSPĚCH!*tanec*

jabraka*
hodnocení

0x

Také to vyjelo na povrch,když mají být nové volby.Kdo je chce?V parlamentu skoro nikdo,každý by přišel o svůj příjem,což včera v telce vyčíslili na skoro 300000 měsíčně.Tak kdo by se chtěl této sumy na dlouho vzdát?Tak se hledá možnost v ústavním soudu že předčasné volby jsou protiústavní.Tak když vidím,když taková Kateřina Jacque by se měla bít za předčasné volby,tak nevím.

JABRAKA

hodnocení

0x

Milý přispívateli, kdo se trochu orientuje na netu a v životě a v dnešní době, myslim obecně že Váš příspěvek musí považovat právě za Spam. (jen názor) Vyznělo to jako známá reklama : "Chtece hodně vydělávat z pohodlí domova a nic skoro nedělat . . .atd atd" . ..:D

digggi23*
hodnocení

0x

...já klikám jako datel, jak píšeš, ale oni mi ty prachy už fakt poslali, takže já nedoufám, já už vim, stačí jen najít seriózní nabídky! Hodně štěstí na burze a já du klikat dál *ua*

akras*

hezký den, já bych taky ráda klikala, ale nevím jak na to? Díky Šárka

vesnach*
hodnocení

0x

Nejaky nevyleceny komplex?

ren*
hodnocení

Komu není rady tomu není pomoci . Hodně zdaru u klikání .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]