Nejste přihlášen/a.
Koukám co důvěřivců kliká a kliká a společnost se pakuje a pakuje . Posílání spemů a reklam je skvělý byznys ale jen pro tu firmu co rozesílá . Zákazníci jí platí za to že rozesílá sračky a vy klikáte a klikáte a hovno z toho . Asi si založím taky takovou firmu a do roka jsem za velkou louží a vy budete pořád klikat a klikat . LIDI PROBUDTE SE , PORADÍM VÁM CHCETE VYDELAVAT NA INTERNETU? OK A CHCETE VYDELÁVAT HODNE? OK A TED OPRAVDU SKUTEČNĚ CHCETE NĚCO VYDĚLÁVAT?
Tak poslouchejte před pěti lety jsem jsem se topil v dluzích a proto jsem hledal cestu jak z toho ven . Objevil jsem komoditní obchody na burze a chcete něco vědět? než jsem vydělal své první dolary musel jsem se doma pěkně učit 5 let abych pochopil jak celá burza funguje ale stálo to za to .
Chci Vám jen říct že snadno se na internetu nevydělává a už vůbec ne klikáním jako datel .
Čau Renda
A naše stařenka říkala: Poctivou prací ještě nikdo nezbohatl. A já dodávám: V dnešní době už vůbec ne!
no ono jde o definování toho co je to poctivá práce a co je to bohatství. Myslím, že i poctivou prací může člověk zbohatnout. Sakra ale co to je ta poctivá práce a to bohatství.
Kopání příkopů, dojení krav, práce na lince, vývoj SW, pilotování letadla?
10 tisíc, 850 tisíc, 4 miliony, 62 milionů?
No, Rendo, k tomu bych jen řekla, že lidi, kteří OPRAVDU vydělávají na burze, nemají potřebu to roztrubovat po různých chatech a poradnách. Pes, kteřý štěká, nekouše.
souhlasím... je to jen výkřik do tmy...na mých stránkách mám umístěné reklamy, které mi vydělají na provoz portálku. Není to na zbohatnutí, ale můžu si dopřát tuto zábavu...a kdo chce vydělávat v pohodlí domova, musí být skutečně chytrý ale stále platí BEZ PRÁCE NEJSOU KOLÁČE
Souhlasím,že je čím dál větší problém vydělat peníze poctivou prací.Naše společnost a zákony nahrávají jen překupníkům,dealerům,podvodníkům atd.Prodavači,kuchaři,servírky a jiní ve službách a ve fabrikách dělají za pár korun,a pak si přečtou,že průměrná mzda u nás roste,jak se máme dobře atd...Jojo,ale jen někteří...Přísloví S POCTIVOSTÍ NEJDÁL DOJDEŠ už u nás dávno neplatí.
Rendo-absolutní souhlas s poslední větou. Čím dál více lidí sedí u počítače a čeká na zázrak. Rendo,přeji ti úspěch!
Také to vyjelo na povrch,když mají být nové volby.Kdo je chce?V parlamentu skoro nikdo,každý by přišel o svůj příjem,což včera v telce vyčíslili na skoro 300000 měsíčně.Tak kdo by se chtěl této sumy na dlouho vzdát?Tak se hledá možnost v ústavním soudu že předčasné volby jsou protiústavní.Tak když vidím,když taková Kateřina Jacque by se měla bít za předčasné volby,tak nevím.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.