Nejste přihlášen/a.
Ahoj, měla bych na vás takovou otázku. Vím, že to bude působit otřepaně a tak, ale zajímaly by mě názory jiných lidí.
Na Silvestra jsem byla u kamaráda doma a měl tam kamaráda, který se mi hodně líbil a skončili jsme v posteli.. brala jsem to jako prostě něco na jednu noc, i když se mi hodně líbí.. ale odeslal mi žádost na FB a hned mi psal.. nevím, jak to brát. Líbí se mi, asi bych ho chtěla poznat víc.. hodně jsme si rozuměli.. ale dneska zatím nenapsal (vím, že kluci na tohle tak nejsou), ale přesto by mě zajímalo.. kdyby se neozval, mám něco napsat já? Nebo to nechat plavat? Děkuju.
Ahoj. A co když on uvažuje stejně a čeká jestli se ozvete? Jestli pro Vás ta noc znamenala jen úlet, nebo něco víc? My ho neznáme, třeba si střízlivý netroufá...V takové situaci bych se mu připoměla, zeptala se jak je na tom s časem a zda má zájem se sejít. Záleží na Vás jak velký zájem o něho máte a jak moc chcete mít v této věci jasno.
Kdo nic nedělá, nic nezkazí. Ale také nezíská. Podívejte se na to i z jeho strany - on se Vám už první ozval, není tedy teď řada na Vás? Ale klidně seďte a čekejte, jestli se on ozve zase jako první...Neberte to nijak ve zlém, ale když jste s ním šla do postele, tak jste také nepsala na poradte.cz zda máte nebo nemáte. Takže i teď udělejte to co chcete, co cítíte že byste udělat měla. Rozhodněte se podle sebe!
Zdravím,
buďte v klídku - pokud začal sám, tak se ozve. Samozřejmě záleží taky na tom, co jste mu napsala. Pokud to mělo nějaký smysl a dá se na to odpovědět, odpoví v dohledné době. Pokud to byl (lidově řečeno) "výkřik do tmy" (zprávy ve stylu "jak je?", "ahoj" a podobně, pak se ale nedivte, pokud na to nebude reagovat vůbec a nebo se ozve, až bude něco podstatného a hlavně konkrétního k řešení.
No a jsme u toho
Poslal žádost o přidání, tak předpokládám, že jste si ho přidala. Pokud víte, že se stejně sejdete u kamaráda (nebo to aspoň předpokldáte) a máte hodně velkou potřebu (to holky mají potřebu furt něco "řešit") mu napsat, tak mu napište třeba "budeš večer u Milana?" - to je konkrétní otázka, na kterou se dá konkrétně odpovědět. Takže pokud je někde " v dostřelu" FB tak se nejspíš ozve. Pokud není, tak se to holt dozvíte večer jako překvapení -nic víc, nic méně.
To, jestli jste spolu skončili v posteli zrovna nebo ne, neřešte. O tom to opravdu není. Buď jste ho zaujala (jakkoli - celkově nebo jen třeba kvalitním sexem), ozve se (vám už se ozval, takže už víte, že jste ho zaujala . Čím konkrétně, to se stejně dozvíte až časem - některé vztahy začínají dlouhým romantickým chozením, některé začínají zkratkou (sexem). Z obojího může být dobrý vztah a nebo taky krach. To, že se holka s klukem vyspí hned na prvním rande, o ní vůbec nic neříká (možná kromě toho, že má ráda sex, což ale také není vždycky jisté) - je to jen pověra. Víc sem psát nebudu, ale věřte, že tohle je moje životní zkušenost.
No asi se mu také líbíte, když se Vám ozval. Nicméně tím,že jste spolu skončili užv posteli jste to víc než dost pokazila.To budete velmi těžko napravovat reputaci...Určitě se ozvěte,uvidíte,jak to bude.Při nejhorším můžete svou přílišnou přítulnost svést na alkohol a říct,že běžně taková nejste.
A hlavně taková NEBUĎTE ! Chlap si Vás musí vážit, dobývat Vás..
Co bude dobývat,když se mu celá odevzdáte hned?
No o to právě jde.. že mě "dobyl" takhle rychle a proto je mi trapné psát.. a taková právě vůbec nejsem, ale byl Silvestr a řekla jsem si, proč ne. Ale nenapadlo mě, že se vůbec ozve a teď si nevím rady
- zase taková tragedie to není - záleží na tom, jak se to bude vyvíjet dál - ale počkala bych, až udělá první krok on.
sheill -
záleží na tom, co Vám napsal - pokud jen pozdrav, tak bych možná poděkovala - a uviděla bych ...
Im@, a proč by měla "svou přílišnou přítulnost svádět na alkohol" když taková je? Ty seš z jinýho dřeva než vona, jseš slušná holka, takže takový neporadíš. vona se vobčas ráda nabumbá a pak tady brečí
Nauč se číst, psala jsem, že taková nejsem. Něco takového jsem udělala poprvé a tak nevím, co s tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.