Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej panenství

Od: newia odpovědí: 16 změna:

Co to znamená když holka prodá svoje panenství?

doplněno 02.01.16 03:37:

Prosím vás:d Já se na nic takového nechystala, jen mě to zajímalo

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Znamená to, že si první pohlavní styk nechá zaplatit.

hodnocení

3x

Co to zunamená? Že je o další prostitutku víc...

hodnocení

3x

No vždyť jsme Vám odpověděli, když jste si to sama nedokázala vydedukovat. To je jako kdybyste se zeptala, co to znamená "prodej své mrkve". Tak také budeme všichni vysvětlovat, že si ji musíte napřed vypěstovat a pak s ní někam zajít. Nejlépe na trh. Předpokládáme, že to nevíte, protože proč byste se jinak na to ptala? To, jestli se k prodeji mrkve chystáte, nebo ne, tak to už je zase na Vás.

ju*
hodnocení

2x

První soulož za peníze...

lidus*
hodnocení

2x

Odpověď máš od "kapkynaděje", dodala bych, znamená to, že si víc než sama sebe váží peněz. Nemysli si, že získá "balík", řekla bych, že i to málo zaplatí nějaké perverzní prase.

dam®
hodnocení

1x

Taky to může být absolutní zoufalství a neznaděj, nebo neúcta sama sebe.

iz*
hodnocení

1x

Že pro ni peníze znamenají víc než láska...

hodnocení

1x

To znamená, že prodá své panenství. Panenství víte co je, nebo ne? Je to deflorace. Prostě porušení "panenské blány".

O co Vám jde, mluvte narovinu. Jestli chcete dobře prodat své panenství, tak to není zase až tak jednoduché. Musela byste najít uzavřený okruh zájemců. A ani to nestačí. Tito lidé, kteří mají zájem zaplatit, mají vysoké nároky na tu "majitelku" panenské blány. Musela byste mít i jiné kvality, než jenom to panenství...

hodnocení

0x

Za kolik jsi ho prodala?

missdance

Viděla jsem nabídku v časáku za 6000,-. Bylo tam i "anální odpanění" (tak to nazývali ti úchyláci) *sok*

Já čekal, že aspoň desítku :)

No neberte to - udělat ze sebe za 6 tisíc k*rvu.

jeey
hodnocení

0x
Já bych chtěl prodat svoje panictví, kdo dá víc? ;)
ladinpraha*

Proč se neptáš těch škaredých, co po tobě jdou?

jenda2*
hodnocení

0x

Když se najde podivýn, koho toto přitahuje... Osobně si myslím, že myšlení prodávající slečny se blíží myšlení tupé blondýny. Možná ještě míň.

laurak
hodnocení

0x
Proč by někdo chtěl ještě navíc platit za sex s někým, kdo chce vykešovat peníze za něco tak "nudnýho" jako je první sex? Tedy nudný samozřejmě hlavně když tam není to podstatné tedy láska.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první pohlavní styk

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]