Nejste přihlášen/a.
A jako proč by platba na internetovým bankovnictvím měla přijít potvrzena SMS-kou?Už snad tisíckrát jsem platil IB u GE money,KB a nyníu UniCredit Bank a žádné potvrzení inetrnetového bankovnictví takto nechodí nebo si pletete Internet bankink a mobilbankink!
Jedině mi přichází potvrzení o přijetí platby od operátora-od kyslíku (O2) protože používám jejich služeb !
Já si potvrzení nechávám posílat jenom na e-mail, nechce se mi platit bance
za každou potvrzovací SMSku 3 Kč. SMSku jsem nechala poslat jen 2 x, a to příjemci platby,
když jsem potřebovala, aby příjemce věděl, kdy jsem platbu odeslala.
Navíc si nemyslím, že by existoval nějaký "závazný" vzor, každá banka může mít jiný "formát" zprávy. V potvrzení by podle mne neměla být skryta žádná čísla, jinak by nebylo možné zkontrolovat, jestli jde o správné číslo účtu.
Asi byste měla nejjednodušší si založit účet a internetové bankovnictví "prozkoumat" osobně...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.