Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak překvapit přítelkyni

Od: kkozelik* odpovědí: 17 změna:
Ahoj, chtěl bych na silvestra překvapit něčím přítelkyni. Jdeme o půlnoci na Milešovku. Je tam, myslím, stálá posádka, což by se dalo využít. Bude tam snad i více lidí. Přítelkyně dodržuje jídelníček, takže večeře nepřipadá v úvahu. Nepije.Není pro mne problém tam zajít odpoledne a něco připravit, domluvit.. Nemá ráda rachejtle. Nějaké nápady na překvapení?
doplněno 30.12.15 09:22: Napadlo mne schovat při cestě několik lístkú,kde by bylo napsáno,co pro mne znamená, nějakou báseň apod. Na vrcholu například nějaká malá pozornost?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jezevec*
hodnocení

4x

Bylo by masakrální se s ní třeba na vrcholu oficiálně rozejít. A představit jí tam její ségru jako tvou novou přítelkyni by tomu dodalo punc naprostýho luxusu... :-D

tomas11*
30.12.15 22:34

Jezevec -*smich**palec*

joudic*
30.12.15 22:45
Jak překvapit přítelkyni

mot
hodnocení

0x
neji,nepije,nema rada rachejtle… ma vubec rada prekvapeni? :)
kkozelik*
hodnocení

Jí své, pije své.
Ano, překvapení,to ona ráda.
mot
tak jedine na ni za rohem bafnout.

pohanka*
hodnocení

0x

Je tam myslím stálá posádka...?

Ano, určitě se tam běžte domluvit, protože by to pro vás mohlo být hodně velké překvapení, bude bufet o půlnoci otevřený? Během odpoledního výstupu alespoň zvažíte, jestli to je dobrý nápad. Víte, že tam dost fouká, nejvíce v celé republice. Nevím, asi bych zvolila výstup v létě a za světla. Nebo druhý den, jako novoroční výstup.

Ale napište, jak se Vám tam líbilo.

kkozelik*
hodnocení

Ano, největrnější hora v Česku. S větrem počítám. Bufet.. no klidně se bez něho obejdu. Přijdem tam třeba v 23:45 a po půlnoci zase zpět. Nějaké nápady?
pohanka*

Je Vaše přítelkyně sportovního ražení? Protože trmácet se ve tmě nahoru, po nějaké skalnaté stezičce, kde nic potom neuvidíte /rozhledna bude asi také zavřená/, tak bych z toho na větvi fakt nebyla.

Co tam chcete za překvapení? Požádat o ruku?

kkozelik*
hodnocení

Ne, žádat o ruku nechci.
Myslím, by tam mohli o půlnoci být lidé.
Ano, jsme založení sportovně. Byl to obostrané rozhodnutí. Nikam nikoho nenutím.
Kamarád třeba věšel malé čokoládičky při cestě na stromy, tak něco podobného, nevím?

joudic*
hodnocení

0x

no jestli bych nevedel ani o vystupu na Milesovku, tak to by bylo teda takove prekvapeni, ze hned dalsi prekvapeni bych si zavolal taxik domu :) Z cizich lidovych ozralcu ze stale posadky uz bude prekvapena az az, takze mate jedno prekvapeni v zaloze :)

kkozelik*
hodnocení

Je to oboustrane rozhodnuti.
Myslite, ze bude ozrala posadka? vubec nevim a co očekávat na vrcholu
pohanka*

Po půlnoci uvidíte na obloze plno ohňostrojů a rachejtlí. Binec, no. Každej si myslí, že když vystřelí, zasmradí 1000 korun na konci roku, tak je borec.

Věšet nějaké bombony na větvičky stromů je akorát dělat v přírodě bordel, je tam přírodní rezervace.

Proč si každý člověk myslí, že musí všude v přírodě nechat nějakou stopu, že jsem tady byl. Proč musí člověk s přírodou stále bojovat?

kkozelik*

Kdo řiká, že po sobě neuklidíme?

hodnocení

0x

Chodila jsem zamlada noční padesátky na Ležáky. Z Pardubic ze Zámečku. Start byl od 22 hodin do půlnoci. Přicházeli jsme do Ležáků kolem 7 hodiny ráno. V noci nebylo vidět vůbec nic. Jen jsme se trmáceli tmou, občas prošli vesnicí, kde svítilo veřejné osvětlení, občas nám vojáci na stanovištích nabídli čaj a zase šup zpátky do černých lesů. Nic jsme neviděli, nic nezažili, jediné vzrůšo bylo, že jsme každým rokem zabloudili. A pokaždé jinde. *bzum*

Proto bych vymyslela něco jiného. Jak chcete, aby slečna v těch tmách hledala papírky s vyznáním? Jak je najde? Za dne bych to chápala. A taky myslím, že těžko tam někdo bude. Natož otevřený bufet.

Nechci Vás zrazovat, neznám Vaši slečnu, ale nadšená bych nebyla. A že jsem něco kilometrů nachodila! I v noci.

A pokud skutečně půjdete, dejte pak vědět, jak to dopadlo /zda tam byli lidé a co bufet/. Jaga.

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím, protože jsem stejně praštěná, vidím tvůj nápad šplhat o půlnoci na kopec jako parádní. :) Co třeba sklenička a v ní (nebo na ní?) ten lístek, že ji milujete (bo něco podobného)? S malým kvítkem uvnitř? No, možná hloupé, ale já jsem ještě staromódní romantik.

mirex*
hodnocení

0x

Schoval bych se za roh a vybafnul na ní. To by mohla ocenit jako inteligentní humor - soudím dle tvého stručného popisu, co vše nemá ráda. Jinak jak píše jezevec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]