Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na hodinky do sauny

Od: romcez* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, začal jsem chodit do sauny a chtěl bych se Vás zeptat, jestli by jste mi někdo nedoporučili hodinky na ruku do té sauny. Neboť nevím, kolik přesně minut jsem v té sauně, jak dlouho odpočívám a tak. Takže nějaké hodinky, co by vydržely tu teplotu, která je v sautě, vlhkost, a samozřejmě vodotěsné. Na internetu jsem hledal, ale žádné nebyly speciálně do sauny. Děkuji za Vaše tipy :)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ju*
hodnocení

0x

Blbost v každé sauně by měly být hodiny - přesípací či digitální, hodinky na ruce - kovový řetízek bude pálit, kožený půjde do pryč a z plastového chytíš opar či plíseň, důležitá je pocitová teplota a tu po pár saunováních poznáš a vystřelíš se ochladit, takže poznáš že hodinky jsou jedině navíc, ale pokud na nich trváš - tak vodotěsné a provedení je jen o penězích - a z kameného obchodu který nepatří rákosníkům...sauně zdar - nemocím zmar!

romcez*
hodnocení

hodiny tam skutečně nejsou. Mají je jen v místnosti pro odpočinek. Zkusím jim napsat, zda by jim tam šly dát hodiny i do saun :)

hodnocení

0x

Saunu jsem po mnoho let velice milovala. Tedy je má zkušenost: hodinky a čas vám nejsou vůbec k ničemu, protože každý z nás má jinou toleranci na horko, na chlad. Někdo bude v horku dlouho a jiný jen chvilku. Totéž platí o vychládání, o ledovém bazénu nebo vlažné sprše. Neposlouchejte čas, poslouchejte své tělo! Do sauny se chodí proto, aby tělo prospívalo, zvyšovalo si imunitu. Ne pro překonávání rekordů! *hej*Navíc, pod hodinkami se může kůže zapařit a špatně se to hojí. Viděla jsem to.

pity

Take saunovani miluju, ale to jeste neznamena ze se tam nenudim. Takze poslouchat telo, to se lehko rekne ale kdyz hlava rika "uz jdi, co furt tady" tak bych taky ocenil vedet ze tam jsem teprve pet minut.

A do sauny kam chodim jsou presypaci hodiny, ale i kdyby byly nakrasne dostatecne kontrastni tak by nebyly videt z kazdeho mista v te saune. No a jak uz jsem naznacil nejsou ani poradne kontrastni (pisek je tam cerveny nebo co), takze kolik ukazuji uvidite az tak zhruba ze vzdalenosti triceti centimetru.

zakus*
hodnocení

0x

Jak už bylo psáno v každé správné sauně jsou hodiny. U nás jsou 2x přesípací přímo v potírně. Potom nástěnné, které jsou vydět přes skleněné dveře a ještě jedny v odpočívárně.

Jinak chodím do sauny s hodinkami SECCO (vodotěsné, titan) a bez problémů (přes 10 let). Několikrát jsem saunu absolvoval s Citizenkama a taky vše OK. Ať řetízek, hodinky nebo náramky se nemůžou rozpálit pokud jsou na těle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]