Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kloubní výživa, alavis

Od: jirkalouny* odpovědí: 3 změna:

Máte zkušenosti z kloubní výživou pro koně ALAVIS?

Upřesním, doporučili mi známí užívat tuto výživu, ale nevím přesně kterou koupit.

Jirka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luha*
hodnocení

0x

Tady to máš pro humanoidní bytosti ve stejné nebo dokonce lepší kvalitě. 4fitness.cz/...

yourlady*
hodnocení

0x

Alavis se dela pro psy a kone,oboji je kvalitni,nekteri lide to jedi.Dle meho nazoru,jsem vystudovany nutricni terapeut,ale pro beznou potrebu staci bezna kloubni vyziva napr.z DM drogerie.

pobrdny*
hodnocení

0x

Právě jsem se dostal po asi půl roce ke konci balení : docsimon.cz/... . Sice neřehtám, ale že by se mě kolena nějak výrazně zlepšila, to říct nemůžu. Ale trošku to snad lepší je. Jen je na chuť hodně hořký, ale dá se zamíchat např. do jogurtu. Další možnost je nechat si od doktora předepsat Condrosulf 800, ten je pouze na recept, ale stejně si ho pak člověk musí zaplatit. Teď jsem s ním začal, dostal jsem 3 balení, tak uvidím za čtvrt roku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]