Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dát klukovi k svátku?

Od: nick151 odpovědí: 5 změna:

Čau lidi...nevím co mám dát klukovi k svátku...je mu 21 a zajímá se o hudbu, sport atd. Termín se blíží a já pořád nevím. Tak doufám, že u vás najdu inspiraci. Předem moc dík za odpovědi. Mějte se...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hepcziiik*
hodnocení

0x

Co třeba dárkový šek do obchodu, kde prodávají něco z jeho zálib?

Z vlastní zkušenosti, kdy jsem byl mlaďas vím, že rodičové většinou šlápnou vedle, když chtějí "dovybavit" něco v dané zálibě. Buď to nepasuje, nebo nenavazuje případně je to už nepotřebné (beru to jaksi všeobecně)

Poukázka nejsou přímo peníze v obálce, tudíž máte jakousi větší jistotu, že finance budou opravdu použity na zálibu a ne na kredit do mobilu nebo alkohol na diskotéce

toni*
hodnocení

0x

Záleží na vaši finanční situaci a kolik chcete investovat. Můžete mu koupit auto, masivní zlatý řetěz na krk, ale taky jen hudební CD nebo DVD.

katerina*
hodnocení

0x

je hodně věcí co se dá pořídit k svátku pokud je sportovně založený tak bych se porozhlédla po obchodě se sportem co by se mu asi tak hodilo nebo líbilo. Nebo píšeš, že má rád hudbu tak okouknout nejnovější CD nebo DVD s hudbou, kterou poslouchá. Jinak pak je to taky o penězích.

amlim*
hodnocení

0x

Zajímá-li se o hudbu tak nějaké CD. Sport?-zajděte s ním do A3 a zjistěte ,co by se mu líbilo.*jasne*

hodnocení

0x

A co takhle přijít s vychlazeným šampaňským a dvěma pěknýma skleničkama?*hi*Samozřejmě, že v pěkném prádle. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]