Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kudowa zdroj trhy

Od: saolin* odpovědí: 2 změna:
Ahoj,prosím Vás nevíte jak maj otevřený trhy teď mezi svátkama? Byl jsem tam dneska asi ve 14:30 a bylo zavřeno. Děkuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jestli mají mezi svátky zavřeno to nevím, ale vím,že v 13hod začínají pomalu zavírat, takže ve 14,30 už tam vlastně nikdo nebývá.

hodnocení

0x

Byla jsem tam v polovině listopadu. Řidič autobusu, který tam jezdí velice často, říkal, že prý mezi Vánocemi a Novým rokem mívají zavřeno. Snad jen ojediněle stánek s pyrotechnikou. A potom, tedy asi od 4. ledna, to prý bude slabší /méně obchodů i zboží/.

Ano, je pravda, že ve 14 hodin se zavírá. My přijeli v 9,30, odjezd zpátky byl nahlášen na 14 hodin. Vrčela jsem, že je to brzy, předpokládala jsem tak v 16,30. Mýlila jsem se. Do 14 hodin jsem sehnala všechno, co bylo třeba a už jsem se těšila do teplého autobusu. Obchody se začaly zavírat, některé už po 13. hodině. Co se týče těch prodejců, od rána tam mrznout, mají toho do těch 14 hodin až až. Jaga.

Co je zajímavé - nikde nebyla ani kapka alkoholu. Nejenom žádné láhve na prodej, ale ani u stánku s občerstvením žádný svařák, punč či grog na zahřátí. Jen čaj a káva. Ale ono je to tak lepší. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kudowa zdroj trhy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]