Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu reklamovat tuto bundu?Uspěji?

Od: mases* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den dnes jsem koupil zimní bundu Nordblanc za 2000kč a bunda vykazuje zásadnim způsobem vadu která ji prezentuje jako levný šunt,už jsem psal do toho krámu kde jsem jí koupil,co myslíte vymění mi jí?Mám nárok na uplatnění reklamace?

díky

Mohu reklamovat tuto bundu?Uspěji?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Můžete prosím vyfotit i tu vadu?

Nicméně i bez foto - vše záleží na vás a prodejci - dohoda nebo výhružky ...

doplněno 29.12.15 15:44:

Vraťte podle možností z účtenky - souhlasím s tím názorem na větkong...

mases*
hodnocení

Foto je nahrané

hodnocení

0x

No, možná by bylo moudřajší odstoupit od kupní smlouvy a zboží prostě vrátit. Pokud budete reklamovat, asi budete úapěšný, ale věc se časově protáhne... Tak to vidím já.

doplněno 29.12.15 15:48:

Tak vraťte zboží a hotovo. To můžete bez udání důvodu.

mases*
hodnocení

navíc na učtu mám že do 7 dnu mohu zboží vrátit nebo vyměnit

buss

Tak proč ten dotaz?

tomas11*
hodnocení

0x

U vietnamců? nebo kde s tím logem?

mases*
hodnocení

Tak už na mě čeká nová :) vymění mi jí a zítra si jí vyzvednu,tak to už snad bude dobrý :)

buss
hodnocení

0x

Myslím. Reklamovat cokoli vám NIKDO nezabrání, ani nesebere právo, jak dopadnete je ve hvězdách. Možnosti u vad jsou v OZ.

doplněno 30.12.15 21:54:

navíc na učtu mám že do 7 dnu mohu zboží vrátit nebo vyměnit
Bylo zbytečné se dotazovat ale využít, co obchodník nabízí bez nějakého zdůvodňování. Nebát se.

mases*
hodnocení

Tak bunda je vyměněná a v pořádku,uff :)

slzicka*
hodnocení

0x

Já bych to šla hned vrátit, už bych si tam nic nekoupila a také bych to nafotiila a poslala celníkům, to nevypadá na vadu, ale na padělek. Znak má být rovný :(

altisport.cz/...

mases*
hodnocení

Slzičko :) já si myslím že ten obchod za to nemuže obchody.heureka.cz/... tak měl jsem si toho všimnout už při zkoušení ale prostě na záda není vidět no :) asi to bude vada,uvidím zítra jak dopadne ta druhá :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]