Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest achilova šlacha

Od: dbednarik* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Už druhý den mě bolí pravá achilovka. Nevím jestli je to kvůli botám ale od mala sem si všimnul že jí mám docela vylezlou... Až dneska když mě to při chůzi bolelo sem se díval ohmatával sem jí a všimnul sem si že pravá achilovka mi vylezla trochu víc než levá a taky mě bolí... Foto mužu zaslat pokud vám to pomůže ale sám nevím co s tím... :( Cvičím asi 3-4 měsíce ale nezdá se mi že by to bylo způsobeno cvičením

Děkuji za každou odpověď :) a ještě víc za nějakou pozitivní :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud nechcete k odborníkovi a chcete to cmudit doma, tak ji přestaňte namáhat a natírejte koňskou mastí, možná pomůže i Alpa. Za 2 dny uvidíte, zda se to lepší.

hodnocení

0x

Nechci vás strašit,ale zřejmě vás postihl zánět.Nejtypičtějším projevem je postupně narůstající bolest, která se vám časem bude zhoršovat, pokud zavčas nenavštívíte lékaře.K zánětu dochází nejčastěji v případě, kdy je tato šlacha vystavena příliš velkému zatížení, hlavně při sportu.Jako první pomoc vám doporučuji ledové obklady a polehávat na gauči se zdvihnutou nohou nad úroveň srdce podloženou polštářem.Pokud máte šlachu oteklou, může se vám na ni vytvořit i boule. Jestli vám odpočinek a klidový režim nepomůže, návštěva lékaře bude opravdu nutná.

dbednarik*
hodnocení

Dobře děkuji Ještě bych se chtěl zeptat jak se dá vyléčit ta boule? mám to na obou achilovkách a do bot je to opravdu nepříjemný, mám to od narození *bzum*

doplněno 31.12.15 14:28:

*:(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]