Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
S přítelem nám to v posteli funguje, problém je v tom že i když jsem při sexu vzrušená téměř nikdy nedosáhnu i když se mi přítel snaží dráždit klitoris. Když jsem se ale začala dráždit sama, přítel utnul sex a řekl mi, že si připadá jako páté kolo u vozu. Chápu ho ale zároveň bych ráda zakončila společný sex orgasmem. Děkuji za odpověď
Dobrý den, promluvte si o tom a naučte ho to tak, jak to umíte Vy. Patrně Váš přítel nenašel to správné místo, tak ho tam naveďte. Zdravím!
Hh, s blížícím se Silvestrem mi to nedá jinak odpovědět... Bez orgasmu lze celkem dobře žít, ale když vám selžou játra, tak to nepřežijete.
A k vašemu dotazu ještě tolik, je-li váš přítel v posteli jeliman a poleno, tak co naděláte. Buď ho nahradíte lepším a kvalitnějším modelem, nebo ho budete nějak muset naučit, jak na vás. Tedy pokud tomu bude přístupný, že. Promluvte si s ním o tom orgasmuprostém sexu, jinak se nějakého výsledku nedopídíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.