Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám tento dotaz.Jak to je,když chci v jednu chvíli koupit na Amazonu,více zboží od jednoho prodejce.Konkrétně se jedná o CD.První položku dám do koše a ukáže se mi celková cena i kolik platím zboží a dopravu.Konkrétně u 1 CD 6 euro.Jenomže,když dám od stejného prodejce do koše další CD tak se mi opět navýši cena za dopravu o dalších 6 euro atd.Když ale nakupuji přímo od Amazonu,tak se mi s každou další položkou navyšuje cena jen za zboží a doprava stále 6 euro.To mám vyzkoušená až do 5 ks CD.Víc jsem najednou nekupoval.Je mi divné,že bych zaplatil za kupř.5 CD 30 euro za dopravu.Nemáte s tím někdo zkušenost?Děkuji.
Každý prodejce na Amazunu má vlastní cenovou politiku. Týká se to samozřejmě i dopravy.
Na Amazunu s tímto zkušenost nemám, ale na Aliexpressu ano. A narazil jsem na to i u jednoho českého e-shopu, kde objednávku sdružovali jen podle skladů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.