Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den,
mám prozbu a asi i problém potřebuji mít nejpozději do soboty vypracované tyto věci, ale bohužel nemohu najít nic na internetu . Prosím o pomoc na odkazy stránky atd. předem děkuji. Nebo jestli odpověď víte z hlavy taky uvítám.
jedná se o : Náplň práce
- personálního ředitele
- odboru pro lidské zdroje (kádrové ood)
- vedoucího odboru vnitřní bezpečnosti
- oboru pro tisk
-personalistika
- lidské zdroje
-zákoník práce
doplněno 03.09.09 13:39:rozvést to asi moc nejde. Ale jde o to, že se bude otvírat nová firma která bude mít 190 pracovních míst a ředitel který to rozjíždí mi dal za úkol vypracovat mu co který člověk nebo odbor má dělat a co mají v náplni práce. např. uklízečka má v náplni práce uklidit určené prostory např. kanceláře, toalety atd. tak co má v náplni práce nebo co vše musí dělat personální ředitel,... pak spracovat co je personalistika, lidské zdroje no a zákoník prace to mám knížku takže to je v pohodě.
stačí to jako přiblížení nebo ještě k tomu něco dodat? A nejhorší na tom je ten šibeniční čas na vypracování.
Operativní personální řízení - aktivní nábor a výběr personálu, jeho pracovní zařazování, poradenství, informovanost zaměstnanců
Koncepční řízení lidských zdrojů - reflektuje strategický plán organizace, zajišťuje sběr a analýzu dat, monitoring, controlling, angažovanost zaměstnanců, vzdělávání a kariérní plán zaměstnanců
Pasivní personální administrativa - zabezpečuje práva a povinnosti obou stran zaměstnaneckých vztahů, řídí se podle hlavních direktiv Evropské unie v oblasti personální činnosti spojené s uzavřením pracovního poměru i s jeho ukončením. Vede aktuální agendu i archivaci osobních spisů zaměstnanců nemocnice. Provádí změny pracovních smluv včetně uzavírání ostatních pracovněprávních dohod. Vede evidenci počtu zaměstnanců a sleduje jejich strukturu.
Klíčové činnosti personálního odděleníVítám Kateřino po prázdninách! Podle těchto bodů to musíte trochu rozvést, ale to by neměl být problém. Ještě pokoukám, jestli něco seženu. Je to z těchto stránek: onhb.cz/...
doplněno 03.09.09 11:11:lidske-zdroje.org/... z toho také něco můžeš použít.
Už to musím dát na novou odpověď. Zde je takové vděčné téma - financování z fondu EU - lidské zdroje a zaměstnanost.
strukturalni-fondy.cz/... Navíc vpravo na stránce je odkaz na MPaSV a to bude další dobrý zdroj pro Tvé otázky. Tak a už končím a hlavně to stihni!
Kateřino, příště to chce trochu víc upřesnit. Můžeme se lépe zaměřit při vyhledávání na určitou oblast.
Tak ještě jsem našla velice dobré informace o práci tiskového mluvčího (odboru pro tisk) a to už je opravdu ode mne vše. Jinak by nebylo od věci doplnit zpracování o grafy o nezaměstnanosti, fluktuaci apod. Informace najdete na statistice. Při zpracování rozpočtu jsem čerpala informace i z analýz a grafů z ÚP. Stejně tak by tyto informace měl používat personální úsek při své činnosti.
Každá organizace by si měla vypracovat podrobný popis práce svého tiskového mluvčího . Podíváme-li se totiž na rozsah a množství práce, kterou by měl mluvčí zvládnout, dojde nám, že je skoro nemožné zvládnout ji v jediném člověku. Tento problém bývá někdy příčinou konfliktů uvnitř organizace. Velké organizace proto mívají celé mediální oddělení, v němž se několik pracovníků dělí o jednotlivé sekce, jako jsou práce s médii (tisková práce), webové stránky, foto, video a vydávání publikací. Máme-li na vše jediného člověka, pomůže, jsou-li jeho povinnosti a kompetence jasné.
Zde uvádíme výčet činností, které mívá na starosti běžný tiskový mluvčí:
Zdroj o práci odboru pro tisk: press-servis.ecn.cz/...
pokud uvedete čím se firma zabývá, napíšu pár poznámek k pracovní náplní vedoucího odboru vnitřní bezpečnosti...chce to ale více údajů...hlavní náplň činnosti firmy, zda máte vlastní nebo pronajaté budovy, nebo jen části budov, techniku - vozový park, zaměstnance vlastní nebo i externí,kde všude jsou pracoviště, pobočky, sklady, další zařízení, atd...zda charakter činnosti vyžaduje ostrahu atd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.