Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo odstranil zahraniční zprávu a proč?

Od: sanyo* odpovědí: 4 změna:

Asi cca pře 1-2 hodinami jsem zaznamenal na seznamu zprávu z Aktuálně cz, že v Kijevě přepadli inspektory OBSE, které drží jako rukojmí a mají být mezi nimi i češi. V článku to vyznělo tak, že se jedná o tereroristy. Po pár minutách zpráva zmizla a nelze již dohledat (tedy alespoň u mne, víc po ní nepátrám..) Zajímalo by mne, kdo a proč tuto zprávu rychle odstranil? Nemyslím si, že by to byla kachna. I když na druhou stranu vnímám, že není v zájmu ČR , aby se o případu diskutovalo v době, kdy není zjištěn a prokázán stav věci.., zejmena tam, kde politické podmínky v zemi, jsou pro naše občany dost citlivé.

zpravy.aktualne.cz/...

doplněno 27.12.15 12:14:

díky za rychlou reakci, uvidíme časem, zda je to tak, jak piše ČTK. Já osobně mám malou pochybnost...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, ta zpráva byla odstraněna i jinde. Zřejmě na přání MZV nebo BIS.

Ovšem, to jenom spekuluji. Zdravím!

parlamentnilisty.cz/... novinky.cz/... zpravy.idnes.cz/...

doplněno 27.12.15 12:42:

Při použití černého humoru to mohla být jen zpráva vydaná předčasně a událost teprve nastane.

ronyx*
hodnocení

2x

Zaregistroval jsem to zprávu na jiném serveru, teď tam visí, že to byla chybná zpráva od ČTK
zpravy.idnes.cz/...

hodnocení

2x

Asi to stáhli, protože to byl fake. Jiné ovšem nestahují. Jako třeba oblíbené zprávy ze Sýrie, které si vymýšlí londýnský přistěhovalec a podepisuje jako SOHR ...

joudic*
hodnocení

1x

celkove stazeni zpravy bych videl na spatneho informatora, resp napr nezaklada se na pravde, nic se nevi apod... tak byla stazena. Neni nic snazsiho nez se pokusit zpravu najit u zdroje. A ikdyby to byla pravda, myslim, ze je ukrajina uprimne jedno mnoha lidem :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]