Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ,mám velký dotaz ,jak dále postupovat,zkrátím to, do firmy jsem přišel zdravý ,nikdy v životě podobné nemoci ,nic nebylo, po delší době ,ve firmě alergie na nějakou látku opakované nemoci, teď dlouhodobě marodím i přesto že jsem zdravý ale vždy při návratu do práce zase ta vyrážka.firma nemá pro mě jinou práci ,je to na každém pracovišti stejné. nutí mi i přesto marodit ,na klinice prac.lékařství,na testech na kožním jsem také byl ,firma prý čeká na hygienu která bude zjišťovat,kde a v čem se ta látka nachází,ale já jsem doma už druhý měsíc zdravý ,čekám bez peněz jelikož firma neplatí a sociálka ,mi ještě nic neposlala i když telefonicky mi tvrdí že už mi nemocenskou poslala..takže dlužím za nájemné ,které ne mojí vinou bude s penále,Co radíte nevím ,dám výpověď ze zdravotních důvodů,ztrácím nárok na odstupné,(to chápu)jiný pracoviště tam pro mě nemají ,říkají až co zjistí hygiena,a do té doby ,nemám tedy z čeho platit poplatky,nájem atd.moc bych rád pracoval ale zase mi je líto ty peníze ,nechávat ,nejsem sám kdo tam tou alergií a vyrážkama trpí.moc bych rád ,nějakou radu ,děkuji snad mi pomůžete.
Zkus více specifikovat tvou alergii, snad si nemyslíš, že lékař, bude diagnostikovat něco co neexistuje, nebo půjde na dlaň fabrice, to by byl fakt blb na entou a v podstatě sebevrah.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.