Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dál postupovat

Od: jirka654* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den ,mám velký dotaz ,jak dále postupovat,zkrátím to, do firmy jsem přišel zdravý ,nikdy v životě podobné nemoci ,nic nebylo, po delší době ,ve firmě alergie na nějakou látku opakované nemoci, teď dlouhodobě marodím i přesto že jsem zdravý ale vždy při návratu do práce zase ta vyrážka.firma nemá pro mě jinou práci ,je to na každém pracovišti stejné. nutí mi i přesto marodit ,na klinice prac.lékařství,na testech na kožním jsem také byl ,firma prý čeká na hygienu která bude zjišťovat,kde a v čem se ta látka nachází,ale já jsem doma už druhý měsíc zdravý ,čekám bez peněz jelikož firma neplatí a sociálka ,mi ještě nic neposlala i když telefonicky mi tvrdí že už mi nemocenskou poslala..takže dlužím za nájemné ,které ne mojí vinou bude s penále,Co radíte nevím ,dám výpověď ze zdravotních důvodů,ztrácím nárok na odstupné,(to chápu)jiný pracoviště tam pro mě nemají ,říkají až co zjistí hygiena,a do té doby ,nemám tedy z čeho platit poplatky,nájem atd.moc bych rád pracoval ale zase mi je líto ty peníze ,nechávat ,nejsem sám kdo tam tou alergií a vyrážkama trpí.moc bych rád ,nějakou radu ,děkuji snad mi pomůžete.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jenn*
hodnocení

1x

on chce spíš poradit jak na tom co nejvíc vytřískat! *smich*

dam®
hodnocení

0x

Zkus více specifikovat tvou alergii, snad si nemyslíš, že lékař, bude diagnostikovat něco co neexistuje, nebo půjde na dlaň fabrice, to by byl fakt blb na entou a v podstatě sebevrah.

hodnocení

0x
Je čas si najít jinou práci *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]