Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, můžete použít sklo nebo plast. Záleží to jenom na Vašem výběru, ceně, typu obrouček a hmotnosti brýlí. Plast je méně odolný vůči poškrábání, ale je lehký.
Tvrzené sklo je těžší, ale vydrží i hrubší zacházení při čištění. Zdravím!
Chcete si brýle koupit anebo zakládáte privátní optikotechnu?
Taky jsem udělal klasickou chybu, když jsem si pořizoval svoje první brejle. Nechal jsem si do nich vsadit čočky s nejlepšími parametry, odolné proti úplně všemu, proti atomovému záření i proti zemětřesení. Cena byla lidová, v akci pouhých 990,- za kus. Na obroučky mi dali zaváděcí bonus, něco doplatila pojišťovna. A když už vše bylo tak nádherně laciné, nechal udělat rovnou dvoje. Celkem mě nestály ani 8000. No nekupte to.
Dnes používám brýle koupené za 200,- v drogerii u Rosmana.
Proto vám radím : Jestli máte oči v pořádku, jen už to holt není co bývalo a při horším světle si noviny nepřečtete, pak taky nejdříve zkuste ty brejle od Rosmana.
*
Jestli zakládáte privátní optikotechnu a hledáte dodavatele, pak vám neporadím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.