Nejste přihlášen/a.
Hezký den, asi by otázka měla znít jinak, ale nadpis má málo prostoru totiž v podstatě jde o tohle: líbí se mi jeden mladý muž a vídám ho oknem z naší kanceláře, když jde do práce a z práce. Ale je to v jinou dobu, než začínám a končím já
Nic o něm nevím. Ráda bych se s ním nějak seznámila, abych zjistila, jestli je zadaný, má závazky, které by mu bránily v případném vztahu, jeho povahu apod. Nevím, jak na to
Kolegyně radí napsat dopis. To netuším, jak by přijal
tak si říkám, jestli nevyvolat nějakou situaci, kterou by nemohl přehlédnout, oslovit ho na ulici a dát mu najevo zájem, párkrát vyjít ve stejnou dobu ven a být třeba nápadně oblečená, udělat něco, co vybočuje, odlišit se...
ale zase ho nechci nějak vyděsit, protože třeba má raději normální holky a sebevědomých svůdnic by se zalekl
ale tzv. holek od vedle je plno a můžeje snadno přehlédnout... prosím, co na muže platí? Aby je člověk zaujal a neztrapnil se a hned začátku to celé neposlal do kopru?
mi by to naprimo nevadilo a vlastne by mi ten vas pravdivy pribeh prisel vtipny a byla by ruka v rukave, ale bylo by trosku trapnejsi, kdyby me slecna nezaujala... vite jak to je, nejde vylozene o krasu, ale kazdy proste hleda a potrebuje videt urcite rysy tvare, ktere zapadaji do skladanky Asi hraje jeste velkou roli rozpolozeni, dam priklad, jsem ted uz delsi dobu sam, ale schvalne... a jeste nejakou dobu na tom nehodlam nic menit, takze zajmu pekne divky bych se trochu polekal a stahnul bych se
Hehe.
Ztrapnit se, to asi obvykle nehrozí. Já osobně bych byl nevtíravou aktivitou ženy nejdřív překvapen a potom potěšen (jen nevím, jestli by to "potom" nebylo pozdě ). Do kopru to samozřejmě dojít může vždycky.
Dopis - nevím. Nápadně se obléknout nebo vůbec se chovat nápadně, to by si tě asi všimnul, jenže hrozí, že by tě znal jako "to strašidlo odnaproti" a nechtěl by s tebou mít nic společného, jen by ho bavilo, co zas vyvádíš.
Jak píše "janm", nejlepší cesta je normálně, nenásilně, přímo.
Pánové, děkuji moc jenomže co si teď vybrat?
nejspíš mu fakt napíšu, klidně vylíčím, že mně zaujal, jestli bychom nemohli zajít třeba na drink... s tím, že pokud je zadaný, že to respektuju a ať považuje můj dopis i zájem za bezpředmětný... že jinak nevím, jak ho oslovit a zkusím být třeba i vtipná ( snad se mi nepovede být spíš trapná
). Zanechám mail i telefonní číslo a budu si zkrátka po novém roce okusovat nehty...
když se delší dobu neozve. A když se neozve vůbec... tak co? Bude mi to líto, ale jsou i jiní muži a nebude to konec světa.
Napsal bych stručný dopis s kontakty (e-mail, tel. apod.) a lze-li to předal osobně "do ruky" budete-li zasílat je důležité aby věděl "o koho jde" a nedošlo k "omylu"(aby neměl za to že jde např. o kolegyni která mu dopis předá místo vás )
také je důležité aby dopis "nevzal jako reklamní sdělení" a nehodil ho do koše dřív než ho otevře, pak je to už jen na něm, neodpoví-li je zadaný nebo nemá zájem...
Mimochodem to se stalo jednomu mému dobrému známému, vyhlédla si ho mladá šikovná a solidně zajištěná slečna, poslala mu "lístek" přečetl zhodnotil a odmítl, důležité ale je, že ona i on věděli na "čem jsou" a každý si mohl v poklidu a bez výčitek jít svou cestou, takový dobře napsaný "dopis" je korektní decentní řešení pro obě strany
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.