Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro pány: bojíte se femme fatale?

Od: svudnicevzabehu odpovědí: 8 změna:

Hezký den, asi by otázka měla znít jinak, ale nadpis má málo prostoru :) totiž v podstatě jde o tohle: líbí se mi jeden mladý muž a vídám ho oknem z naší kanceláře, když jde do práce a z práce. Ale je to v jinou dobu, než začínám a končím já :) Nic o něm nevím. Ráda bych se s ním nějak seznámila, abych zjistila, jestli je zadaný, má závazky, které by mu bránily v případném vztahu, jeho povahu apod. Nevím, jak na to :) Kolegyně radí napsat dopis. To netuším, jak by přijal :) tak si říkám, jestli nevyvolat nějakou situaci, kterou by nemohl přehlédnout, oslovit ho na ulici a dát mu najevo zájem, párkrát vyjít ve stejnou dobu ven a být třeba nápadně oblečená, udělat něco, co vybočuje, odlišit se... :) ale zase ho nechci nějak vyděsit, protože třeba má raději normální holky a sebevědomých svůdnic by se zalekl :) ale tzv. holek od vedle je plno a můžeje snadno přehlédnout... prosím, co na muže platí? Aby je člověk zaujal a neztrapnil se a hned začátku to celé neposlal do kopru? :)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

mi by to naprimo nevadilo a vlastne by mi ten vas pravdivy pribeh prisel vtipny a byla by ruka v rukave, ale bylo by trosku trapnejsi, kdyby me slecna nezaujala... vite jak to je, nejde vylozene o krasu, ale kazdy proste hleda a potrebuje videt urcite rysy tvare, ktere zapadaji do skladanky :) Asi hraje jeste velkou roli rozpolozeni, dam priklad, jsem ted uz delsi dobu sam, ale schvalne... a jeste nejakou dobu na tom nehodlam nic menit, takze zajmu pekne divky bych se trochu polekal a stahnul bych se :)

janm*
hodnocení

1x

Dobrý den

Dopis, sms, apod...a pak se uvidí, vy i on se vyhnete nedorozumění, nejlepší cesta je na přímo, (vlastní zkušenost) není nic horšího než falešné naděje, iluze :)

hm*
hodnocení

1x

Hehe. :)

Ztrapnit se, to asi obvykle nehrozí. Já osobně bych byl nevtíravou aktivitou ženy nejdřív překvapen a potom potěšen (jen nevím, jestli by to "potom" nebylo pozdě :) ). Do kopru to samozřejmě dojít může vždycky.

Dopis - nevím. Nápadně se obléknout nebo vůbec se chovat nápadně, to by si tě asi všimnul, jenže hrozí, že by tě znal jako "to strašidlo odnaproti" a nechtěl by s tebou mít nic společného, jen by ho bavilo, co zas vyvádíš.

Jak píše "janm", nejlepší cesta je normálně, nenásilně, přímo.

hodnocení

1x

Ženy jsou jako hurikán. Když přicházejí, jsou horké a vlhké, když odcházejí, berou domy a auta.

svudnicevzabehu
hodnocení

Pánové, děkuji moc :) jenomže co si teď vybrat? :) nejspíš mu fakt napíšu, klidně vylíčím, že mně zaujal, jestli bychom nemohli zajít třeba na drink... s tím, že pokud je zadaný, že to respektuju a ať považuje můj dopis i zájem za bezpředmětný... že jinak nevím, jak ho oslovit a zkusím být třeba i vtipná ( snad se mi nepovede být spíš trapná :-D ). Zanechám mail i telefonní číslo a budu si zkrátka po novém roce okusovat nehty... :) když se delší dobu neozve. A když se neozve vůbec... tak co? Bude mi to líto, ale jsou i jiní muži a nebude to konec světa.

janm*

Napsal bych stručný dopis s kontakty (e-mail, tel. apod.) a lze-li to předal osobně "do ruky" budete-li zasílat je důležité aby věděl "o koho jde" a nedošlo k "omylu"(aby neměl za to že jde např. o kolegyni která mu dopis předá místo vás *smich*)

také je důležité aby dopis "nevzal jako reklamní sdělení" a nehodil ho do koše dřív než ho otevře, pak je to už jen na něm, neodpoví-li je zadaný nebo nemá zájem...:)

doplněno 27.12.15 15:41:

Mimochodem to se stalo jednomu mému dobrému známému, vyhlédla si ho mladá šikovná a solidně zajištěná slečna, poslala mu "lístek" přečetl zhodnotil a odmítl, důležité ale je, že ona i on věděli na "čem jsou" a každý si mohl v poklidu a bez výčitek jít svou cestou, takový dobře napsaný "dopis" je korektní decentní řešení pro obě strany :)

svudnicevzabehu
hodnocení

Děkuji, Jendo ( Honzo? - netuším, čemu dáváte přednost :) )... :)

janm*

Jendo, Honzo, to je nepodstatné "říkejte mi třeba Bohoušku". Dopisem lístkem nic nezkazíte a uvidíte jako když vsadíte sportku buďto jo anebo nééééééé (ale rozhodně nikdo nic netratí, jak rád říkám "za optání nic nedáte" )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]