Nejste přihlášen/a.
Nová paní bude asi masochistka, nebo pečovatelka - samaritánka. Líbí se jí hrubá síla, pak se spolu třeba kvalitně vyspí, což tedy nepíšete, její zamilovanost se utvrdí, že v posteli je to vynikající a pak se to už zase jenom horší až je opět usmiřovačka v posteli.
Píšete, že je nemocná, bez práce, rodina na Slovensku. Z čeho žije a platí bydlení? A milence podporuje? Nejlepší, jak se neperspektivního chlapa zbavit, je prodat co se dá, sbalit kufry a tradá za rodinou. Bude na tom o hodně lépe v kruhu svých známých a příbuzných.
Culdo, asi že jsou ty Vánoce, tak jste na měkko? Pomoc v tomto případě nemá perspektivu.
Mi někdy příjde, že některé ženy volí raději blbý vztah, než žádný. To, co popisujejete, to nemá ani hlavu, ani patu a logiku už vůbec. Ženská s chlapem není sezdána, nebydlí spolu, nic ji u něho nedrží. Nechá si ubližovat a ničit život a přesto milovat? Tyrana? A vám to bude vykládat? Proč? Co vy na tom změníte? Jakože ho napravíte? Nebo ji z její masochistické lásky dostanete? Vy víte, že za svůj život jsme zodpovědný každý sám. Našla jste cestu, jak z toho ven. Chvíli vám trvalo, než jste se k tomu doplakala. Asi musí i ona. A vy utíkejte od takových kontaktů! Nedovolte žádné řeči, žádná trápení, které na vás někdo naloží, aniž byste s tím mohla cokoliv udělat. Milujte svůj život a nikomu nedovolte, aby vám ho kazil. Sama si zakažte na to myslet! Je tolik krásných věcí na které můžete myslet a ne nějaký sadista s masochistickou přítelkyní, která navíc, tohle toleruje.
Kapičko, vy jste přehlédla tu informaci, že během roku tazatelka dostala několik žádostí o rozhovor. Takže ten nový vztah funguje víc jak rok?! Na moc věcí paní nemůže přijít. Už včecko ví, všecko jí došlo a přesto ve vztahu pokračuje a cizímu bude plakat na rameni? Co dodat?! Vlastně lze dodat: Chce to tak, má to tak. Až to nebude chtít, změní to.
Podle mne nemáte právo o svém bývalém příteli
komukoliv poskytovat jakíékoliv informace.
"Osamělá nemocná nezaměstnaná Slovenka" mi nezní moc důvěryhodně...
ivzes -
- ale pokud by ve mně zvítězila má "horší" stránka - možná bych naopak s chutí nějaké informace o bývalém partnerovi poskytla - jenom, abych se mu pomstila ! Ženy to přece dělají běžně - a nabízí se tolik možnosti - od soucitu až k nenávisti .. záleží fakt na okolnostech - a žádné podrobnosti neznáme.
ivzes
- máte samozřejmě pravdu - ale - že by všechny "zhrzené" ženy byly taková "neviňátka" - tomu nevěřím. Spíš uvažuju o všech eventualitách - za sebe můžu říct, že bych byla schopna obojího - jak ženu politovat a pomoci jí, pokud by bylo potřeba - tak se nevěrnému partnerovi nějak pomstít, kdyby se mi naskytla příležitost. Nejsem bohužel žádný svatoušek a byla bych asi taky dost žárlivá. Ale - vzhledem k tomu, že neznám okolnosti, všechno jsou z mé strany jenom spekulace a úvahy. Tak ahoj.
Dobrý den. Asi musí být hodně zoufalá, když shání informace tímto způsobem. A zoufalí lidé dělají zoufalé věci. Nepletla bych se do toho, ať si sama udělá názor. Je dospělá, svéprávná. Co bylo mezi vámi a tím mužem je jen vaše věc a už je to za vámi.
To, že je té ženě 36 let, nemá děti, je nemocná a nezaměstnaná, ještě neznamená, že si nemůže najít slušného a milujícího partnera. Jen se potřebuje odpoutat od hajzlíka, od kterého se nakonec odpoutala každá žena, když si připustila, co je on zač..Věřím, že se to podaří i jí, ale informace o něm bych jí nepodávala v žádném případě. Má svých dost a záleží jen na ní, jak dlouho se ho ještě bude chtít držet...
- no - kdybych byla škodolibá potvora - tak bych se mohla neštěstím své sokyně i kochat?! - a ženské škodolibé bývají ..
- no - pokud je to tak, jak říkáte (sama, nemocná... ) - tak by mi jí asi bylo líto a asi bych jí chtěla nějak pomoct - nevím, záleží na okolnostech a vzájemných sympatiích- třeba.
strakatypes-
- nejsem nijak na měkko - jsem spíše sobec - ale případ od případu mi je líto i některých lidí, nejenom zvířat ! Třeba bych byla ráda, že jsem se takového krobiána zbavila, takže bych si mohla dovolit být třeba i poněkud velkorysá, co já vím. A rozhodně k takovému smýšlení, nebo pocitu nepotřebuju přečíst haldu biblí - je to ve mně, stejně jako necitelnost, či lhostejnost v případě jiném.
Všechno je pochopitelné, jen mi nedochází jak se cizí dozví tel. číslo, že by bývalý muž sdělil tlf.-?:?To je jen blbůstka, ale proč akceptujete hodinový hovor, kdy rozprava je o idiotovi který fyzicky ubližuje, to nechápu a nejste schopny se dohodnout na společném postupu, jen pro vaši současnou i minulou lásku k jednomu muži,tzn. v exstrému, až některou jednu z vás nebo třetí trefí nevratným způsobem, tak pak se bude řešit systém: "ON NECHŤEL"? Pak ty otazníky budou na rozptylové loučce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.