Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácena platba za pokutu

Od: kolousek17* odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer chtěl bych se zeptat jak mám následovně postupovat cca 14 dni z5 jsem platil 400,-pokutu za parkování posílal jsem to přez internetové bankovnictví a dnes jsem zjistil ze mi platba přišla zpátky po 4 dnech od odeslání... Ještě jsem se díval na historii plateb a v kvetnu jsem odeslal taky za pokutu 400a po 4 dnech byla vrácena a zjistil jsem to vše až dnes jak nejlépe to mam vyřešit abych neměl průser když jsem tu první zjistil až po 7 měsících děkuji za odpovědi a nazory

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doktpr365*
hodnocení

0x

Už se mi to taky stalo,sice ne za pokutu.Pak jsem zjistil,že jsem zadal jiné číslo účtu.

kolousek17*
hodnocení

To číslo účtu za květen a prosinec jsou stejná

iv®
hodnocení

0x
Neporadím asi co dělat s proslou pokutou, ale já měla teď stejný problém, taky placená pokuta přes IB a vrátila se zpět.

hodnocení

0x

Asi zavolejte na ten úřad, který vám tu pokutu dal a nějak se domluvte. Třeba ani nevědí, že jim nefunguje účet.

kolousek17*
hodnocení

Ok já to zjistit právě včera akorát budu nervni celý víkend protože nevím co mě čeká (velká pokuta,)

hodnocení

0x

Jestli ti byla umožněna platba přes IB a dali ti číslo účtu na který to nejde poslat, tak bych byl klidu, to je jejic chyba a tu první pokutu by ti neměli víc osolit. Horší když se člověk splete sám, já zase kdysi popletl kod banky na TP a zljistil jsem to až když mi přišla upomínka. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]