Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mě ošetří na pohotovosti-zuby?

Od: lada1® odpovědí: 5 změna:

Uštípla se mi půlka zubu,bylo to kdysi spravené a dnes mi to vypadlo,jak mi to pan doktor zítra na pohotovosti spraví?Jedeme pryč na dlouho a k mému zubaři se dostanu až první týden v lednu.Jaké máte zkušenosti se zubní pohotovostí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

1x

Mám zkušenost jen s kazem, který se vyvrtá a osadí provizorním krytem, s vytržením zubu, a se zánětem. Prostě nečekejte stejnou práci, jako v ordinaci vašeho lékaře, jen rychlou úlevu od bolesti. Zbytek je většinou prováděný později. Obávám se, že i ulomený zub tam maximálně zabrousí, aby jste se neporanil.

hodnocení

Děkuji a držte mi pěsti.Přes celý rok je klid a na svátky smůla.

vilik*

Bohužel to znám. Tak se držte.

hahanaj*
hodnocení

1x

u nás by ti jen zbrousil ostrou hranu pokud máš po ulomení a nic jiného by neopravoval - zbytek ti opraví tvůj zubař

pohotovost je jen pro bolestivé případy

hodnocení

0x
Na pohotovosti udelaji jen to at te to neboli a to provizorne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]