Nejste přihlášen/a.
Co snist za prášek aby se nikomu udělalo blbě jako zr´dravotně aby musel zůstat třeba den doma?
Človíčku, vždyť jsi 2. den ve škole, vlastně 1. den. Včera bylo zahájení. Vzpamatuj se, je po prázninách a je třeba začít makat. Nevím kolik ti je let a jestli si uvědomuješ, že se neučíš pro nikoho jiného než pro sebe. Až to pochopíš, stane se z tebe pomalu chlap. Tak nepřemýšlej, jak by jsi uniknul učení, ale přemýšlej, jak by jsi vyniknul v učení. Tak jdi do toho, budeš to v životě potřebovat.
A nebo ho snad chceš nasypat vaší třídní Ámosce do kávičky?
V tom případě mi evokuješ mého synka, který v první
třídě odborně zapojil počítač a dva dráty, které mu zbyly, podal paní učitelce se slovy:"Tohle držte u sebe, jinak
to nebude fungovat!" Po hodině jí došlo, že jí v rukách běhá 220 V a dalších dvacet let vyprávěla na třídních
schůzkách, jak ji chtěl jeden žáček z první třídy zabít!
Samozřejmě jako odstrašující případ ![]()
No to snad né, taky znám ty časy, kdy se mi nechtělo do školy pak do práce, ale brát prášky jen tak...to je hovadina! Jestli si chytrá/chytrej, tak si poradíš bez prášků, ale né že budeš chybět pořád
! Já sem třeba šla za školu, když sem si nechtěla pokazit známku testem z látky, která mi fakt nešla, ale pořád chybět - to nejde - to pak na to člověk musí doplatit! Takže žádný blbosti jo! Zatim pa, určitě to nebude tak hrozný a pokud jde o něco konkrétního, proč tam nechceš, tak to sem napiš jak radí ostatní a mi ti poradíme!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.