Nejste přihlášen/a.
Co snist za prášek aby se nikomu udělalo blbě jako zr´dravotně aby musel zůstat třeba den doma?
Človíčku, vždyť jsi 2. den ve škole, vlastně 1. den. Včera bylo zahájení. Vzpamatuj se, je po prázninách a je třeba začít makat. Nevím kolik ti je let a jestli si uvědomuješ, že se neučíš pro nikoho jiného než pro sebe. Až to pochopíš, stane se z tebe pomalu chlap. Tak nepřemýšlej, jak by jsi uniknul učení, ale přemýšlej, jak by jsi vyniknul v učení. Tak jdi do toho, budeš to v životě potřebovat.
A nebo ho snad chceš nasypat vaší třídní Ámosce do kávičky? V tom případě mi evokuješ mého synka, který v první
třídě odborně zapojil počítač a dva dráty, které mu zbyly, podal paní učitelce se slovy:"Tohle držte u sebe, jinak
to nebude fungovat!" Po hodině jí došlo, že jí v rukách běhá 220 V a dalších dvacet let vyprávěla na třídních
schůzkách, jak ji chtěl jeden žáček z první třídy zabít! Samozřejmě jako odstrašující případ
No to snad né, taky znám ty časy, kdy se mi nechtělo do školy pak do práce, ale brát prášky jen tak...to je hovadina! Jestli si chytrá/chytrej, tak si poradíš bez prášků, ale né že budeš chybět pořád ! Já sem třeba šla za školu, když sem si nechtěla pokazit známku testem z látky, která mi fakt nešla, ale pořád chybět - to nejde - to pak na to člověk musí doplatit! Takže žádný blbosti jo! Zatim pa, určitě to nebude tak hrozný a pokud jde o něco konkrétního, proč tam nechceš, tak to sem napiš jak radí ostatní a mi ti poradíme!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.