Nejste přihlášen/a.
Ahoj,chtěla bych si koupit gamepad a mikinu,dnes se mi to nejvíc hodí,ale slyšela,jsem,že dnes je všechno zavřené.Je něco otevřené (Brno)? Olympia/Vaňkovka..nějaký elektra?
Buď ráda, že nežiješ v nějaký křesťanský zemi (Itálie apod.), tam maj teď zavřeno až do pondělí (od 24.).
Tak Olympia má dnes zavřeno úplně (kromě kluziště) dneska žádný obchod asi otevřeno mít nebude - ty velké mají otevřeno celý rok včetně svátků tak alespon dnes nemají protože to pro ně nemá význam a ty malé těm se to nevyplatí protože všichni už nakoupeno mají a jsou doma.
Jedině Veitnamci ti jedou snad pořád
25. 12. a 1. 1. jsou jediné 2 dny v roce, kdy je ÚPLNĚ VŠECHNO ZAVŘENO. Dokonce i Vietnamec v sousední vsi. Nikdy mi to nevadilo, vůbec, až letos. Proč?
Vnučka se narodila 25. 12. 2000, včera jí bylo 15. Jeli jsme gratulovat. I když cukroví má každý hromady, chtěla jsem jí udělat takový ten lehký ovocný dort s tvarohovým krémem. Z toho kulatého kupovaného korpusu - prostě taková rychlovka. Vyndám korpus z obalu - na několika místech kulaté našedlé flíčky plísně. Vyhodila jsem ho, pochopitelně, jiný neměla, dělat doma piškot, na to už bylo pozdě a tak vnučka byla bez dortu. Proto by se mi to letos mimořádně hodilo. Ale nevadí, život jde dál i bez dortu! Jaga.
Dneska - 26. 12., se už dočkáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.