Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,syn po střední škole nenašel zaměstnání. Pobíral příspěvek od Prac.úřadu. Nyní už příspěvek nepobírá. Má nárok na nějaké životní minimum od sociálního úřadu,když žije ve společné domácnosti s rodiči,kteří jsou zaměstnaní? Děkuji
Nejlépe je se informovat přímo na úřadě podle mých zkušeností moc neuspějete. Také záleží zda máte vlastní bydlení či bydlíte v podnájmu.Jelikož bydlí s Vámi budou brát vpotaz vaše rodinné příjmy.Z mé zkušenosti měli rodiče celkem kolem 20000Kč příjem a já měla nárok na nějakých 400kč takže jsem dostala štos papírů na vyplnění, kde chtěli vědět snad úplně všechno tak jsem ani nic nevyplňovala.
Ano,budou brát příjem celé Vaší domácnosti.
Já,když po vyučení volal do jedné firmy,že hledám zaměstnání,tak mi bylo řečeno,že mají puze práci
A dnes,po 14 letech jako strojní zámečník, mám prům.roč.příjem bez mála 400tis.Tím chci říct,aniž bych obviňoval Vašeho syna ,že by ze začátku měl vzít cokoli,jen aby se dostal do rytmu opravdového života
Protže,kouknu-li se zpět,na své začátky...Půl roku jsem říkal doma,jak práce není...moc se mi nechtělo
Ale vím,že dnes je navíc o prací nouze... Ale i dnes znám lidi,co mají k hlavnímu prac.poměru ještě vedlejší,i já mezi ně patřím...
Takže myslím,že práce stále je,i když ne každý chce dělat cokoli...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.