Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém. Jsme s přítelem prakticky úplně čerstvě a tak jsem myslela, že si dáme na Vánoce nějakou drobnost. Já mu koupila spíš takovou vtipnou blbůstku, ale dozvěděla jsem se, že on mi pravděpodpbně dá něco hodnotnějšího. Teď už samozřejmě není čas na to, něco shánět, ale já vůbec nevím, jak zareagovat. Myslela jsem, že dárky jsou o nápaditosti a že by měly vyloudit úsměv na tváři, ale příteli evidentně jde o tu věc jako takovou. Poradíte mi, jak zareagovat, co mu na to říct? Já se budu cítít fakt hrozně..
Dobrý den, neřešte to, resp. reagujte zcela přirozeně a normálně. Přítel se chce ukázat, tak mu to dopřejte. Jestli bude nešťastný z Vašeho dárku, tak má smůlu. Snad není třeba dárky přepočítávat na peníze. Zdravím!
Pokud emancipace za mými zády zase někam nepokročila, tak mi přijde mi samozřejmé, že mezi blízkými o cenu dárku nejde a také že především muži obdarovávají ženy (tedy pokud se nejedná o padesátiletou nanažerku, co si chce udržet mladého zajíčka ).
Nejhezčí dárek stejně je, když se ženská jako dáreček sama zabali do mašličky.
Neřešte Navíc, my chlapi jsme v "dárkování" většinou bezradní a pak to dopadne takhle blbě. A buďdte ráda, že jste spolu. Pokud to je správný chlap, tak váš dárek rád přijme takový jeký je, byť to byl jen ten pohádkový oříšek, hodnotou dárku není jeho cena. Pokud vám dá letenku na Havaj tak stejně poletíte spolu. Hlavně si to spolu užijte. PĚKNÉ VÁNOCE!
Snad si vás nebude chtít zavázat drahým dárkem. Chápu vaše obavy. On bude mít jakoby navrh. Příště mu to vrátíte. Tak to dopadá, když se nedomluvíte na tom, za kolik si dárky dáte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.