Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel mi dá hodnotnější dárek, než já jemu

Od: sandin* odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, mám takový problém. Jsme s přítelem prakticky úplně čerstvě a tak jsem myslela, že si dáme na Vánoce nějakou drobnost. Já mu koupila spíš takovou vtipnou blbůstku, ale dozvěděla jsem se, že on mi pravděpodpbně dá něco hodnotnějšího. Teď už samozřejmě není čas na to, něco shánět, ale já vůbec nevím, jak zareagovat. Myslela jsem, že dárky jsou o nápaditosti a že by měly vyloudit úsměv na tváři, ale příteli evidentně jde o tu věc jako takovou. Poradíte mi, jak zareagovat, co mu na to říct? Já se budu cítít fakt hrozně.. :(

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pohanka*
hodnocení

1x

Genderťulpasové prominou, ale tak je to správně. Muž má přece usilovat, dvořit se, snažit se o vyvolenou ženu svými dary, jednáním a pozorností, galantností. Jak má potom chudák dívka vědět, že to je ten pravý, který se umí o svou rodinu postarat a nebude na svých nejbližších šetřit?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, neřešte to, resp. reagujte zcela přirozeně a normálně. Přítel se chce ukázat, tak mu to dopřejte. Jestli bude nešťastný z Vašeho dárku, tak má smůlu. Snad není třeba dárky přepočítávat na peníze. Zdravím!

hodnocení

0x

vánoce to neni soutěž o tom kdo komu co dá drašího je to o klidu pohodě a tom někoho potěšit drobným dárkem

hodnocení

0x

Pokud emancipace za mými zády zase někam nepokročila, tak mi přijde mi samozřejmé, že mezi blízkými o cenu dárku nejde a také že především muži obdarovávají ženy (tedy pokud se nejedná o padesátiletou nanažerku, co si chce udržet mladého zajíčka :-D ).

Nejhezčí dárek stejně je, když se ženská jako dáreček sama zabali do mašličky. ;)

hodnocení

0x

Nejlepší je předem se domluvit, zda se to pojme hmotně nebo symbolicky. Vykašlete se na reciprocitu a užívejte Vánoc! Alespoň uvidíte, zda je s vámi kvůli dárkům nebo vás má rád. ;)

doplněno 24.12.15 13:16:

a pozor na očekávání, ať to není jen drb a pak nejste zklamaná vy ;)

tomas11*

Neřešte to , a kdyby jste se v brzké době rozešli tak mu to auto holt vrátíte .;)*smich*

hodnocení

0x

Neřešte:) Navíc, my chlapi jsme v "dárkování" většinou bezradní a pak to dopadne takhle blbě. A buďdte ráda, že jste spolu. Pokud to je správný chlap, tak váš dárek rád přijme takový jeký je, byť to byl jen ten pohádkový oříšek, hodnotou dárku není jeho cena. Pokud vám dá letenku na Havaj tak stejně poletíte spolu. Hlavně si to spolu užijte. PĚKNÉ VÁNOCE! *slunce*

culdabulda1*
hodnocení

0x

- pokud jste příjemná a máte se rádi - tak jistě budete pro přítele tím nejlepším dárkem Vy sama. Příště mu to třeba oplatíte.

repkin*
hodnocení

0x
Souhlasim s ostatnimi, pokud Vas ma rad, nebude hledet na cenu darku ale na to,ze je od Vas. Uzijte si Vanoce a nestresujte se. Stastne a vesele.
doplněno 24.12.15 14:49: Strakatypes: kdyz ptacka lapaji ... :)

hodnocení

0x

Neřeš. Hodnota dárků má spíš odpovídat výši příjmů a nemá smysl srovnávat jejich cenu. A chlapi jsou rádi, když můžou obdarovávat ženy. :)

hodnocení

0x

Snad si vás nebude chtít zavázat drahým dárkem. Chápu vaše obavy. On bude mít jakoby navrh. Příště mu to vrátíte. Tak to dopadá, když se nedomluvíte na tom, za kolik si dárky dáte.

ctenar*
hodnocení

0x

Tak se pochlub, co jsi dostala (pripadne i co jsi mu dala), at si muzeme udelat predstavu, jak ruzne ty darky jsou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]