Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám ho ráda ale nevidím v tom budoucnost

Od: filadephia* odpovědí: 5 změna:

Je mi 24 let a cítím se strašně sama. Vztah jsem měla před 5 lety ale přítel mi zlomil srdce a od té doby se nedokážu zamilovat. Už jsem mu odpoustila, nemiluji ho ale nedokážu nvázat vážný vztah s nikým jiným. Několik chlapců už tu bylo ale když to začlo být važné tak jsem vycouvala.

Momentálně se scházím více jak rok s jedním chlapcem. Je to čistě o sexu. Z obou stran. Vím, že to je člověk se kterým si nedokážu představit společnou budoucnoust. Odlišné zájmy, přátelé, odlišné názory a podobně. Ale mám ho ráda, ráda s nm trávím čas. Sice to je jen o sexu ale mám ráda když mě pak obejme, nebo se v noci probudim a on mě drží v náruči, Nebo se jen prostě koukáme na film a ležíme vedle sebe. A Ano, vím že z jeho strany nic ke mě hlubšího necítí. To vím jistě.

Ale co teď. Udržovat "vztah" o kterým vím že z něj v budoucnu nic nebude? Co teď? Dát mu sbohem? Nedokážu si představit že bych k němu už nepřijela a přišla bych o ty hezké chvíle objetí a podobně. Ale co když mě spíš ten "vztah" více trápí než že by mi dával?

Jemu stačí se vídat cca jednou za měsíc. Já to beru, ale taky se mi pak začne už stýskat. A užírá mě to. Mám to udržovat pro pár chvil štěstí?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud Vás činí šťastnou poměr, pak ho udržujte dál. Pokud toužíte však po vztahu, pak ho budete muset hledat asi jinde. Záleží jen na Vás jak dlouho se chcete trápit..

mcgregor
hodnocení

0x

"Jemu stačí se vídat cca jednou za měsíc"

Lol, tak pokud jemu stačí jednou za měsíc, potom nemá jenom Vás. Vztah bych možná ani tolik nepojmenoval vztahem ale jakousi podivnou prasečinkou nebo vyhazováním si z kopýtka, kde je dovoleno vše, včetně hledání si dalších paralelních vztahů. V takovém případě, otázky které si kladete, vlastně postrádají smysl: (Co teď? Dát mu sbohem? Nedokážu si představit...)

mcgregor, neocitla se vaše odpověď úplně někde jinde? Příjde mi to tak. *ee*

Filadeohia, dost dobře nerozumím, proč chodíte problému naproti, proč řešíte něco, co funguje. Je vám spolu dobře? Je! Však nekupujete kvasnice na svatební koláč! Až to nepůjde, pak to řešte! *hej* Neřešte, užívejte si!

humbucker*

Ahoj.

Babi, spíš bych se přiklonil k názoru Mcgregora. Jednou za měsíc a ještě jenom sex, to je hodně málo. Tomu se ani nedá říct, že to nějak funguje. Děvče si musí sama nalít čistého vína a přiznat si, jestli je to to pravé. Co radit? Každej jinej by to řešil jinak. Mnozí třeba i stejně.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no ale mezitím v tom měsíci nesedíte jenom doma, ne? Pokud se s někým (mimo svého "milovaného") seznámíte, tak hned necouvejte a zkuste to i s jiným. Třeba časem přijdete na to, že ten "jediný" Vás zase už tak moc nebaví - zvlášť jestli je jen na sex.

Zkuste se ho třeba taky "na férovku" zeptat, jak to s Vámi myslí. Podle mne tím nic neztratíte, protože pokud uteče, tak to bude pro Vás jedině dobře. Abyste pak v takovém vztahu nezkejsla až třeba do 30-let - a to už začíná být pomalu nejvyšší čas založit rodinu - pokud ji tedy chcete. Pokud ne - tak ho holt milujte dál.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]