Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup na internetovém obchodě

Od: zwiki* odpovědí: 14 změna:

Zdravím.Vybírám eshop,který je osvědčený a můžu mu věřit.Stále mám pochybnosti a nemůžu si vybrat.Obchody24.cz nebo Alza jsou O.K.,ale zase tam není tak levně jako v jiných eshopech.Poradíte? Díky

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

3x

Hodnocení na Heureka. Nebo zkuste napsat, kde se vám cena líbí. Takhle je to o ničem. Každý má levnější jiné zboží, dost udělá pobočka v místě bydliště a tedy náklady na dopravu, reklamaci, servis...

hodnocení

3x

Dobrý večer, záleží, co chcete kupovat. Jestli něco dražšího, tak máte dvě možnosti.Buď to risknout, což bych vám nedoporučovala, nebo si zboží nechat poslat na dobírku. Já v e-shopech nakupuji také, i v těch méně známých a zatím mi vždy zboží v pořádku došlo. Ale alespoň si nějaké recenze o obchodě přečtu např. na Heurece.

hodnocení

2x

Když si na Heurece v hlavičce napravo mezi nápisem Heureka a ověřeno zákazníky 97%" odmáčknete ověřený zákazník, vyběhnou vám recenze jenom těchto zákazníků, kteří skutečně v tomto e-shopu nakupovali.

zwiki*
hodnocení

ověřený zákazník -omáčknuto- a žádná reakce!

tomas11*

eleshop.cz/...

vpravo ta kolnka

doplněno 24.12.15 12:18:

na pravé str. zásuvný text a pak těch 3776 recenzí nebo ověřeno zákazníky.

osobně bych se toho nebál , mají hodně výdejních míst , nebo na dobírku , já tedy od nich nic nekupoval ,ale jinak co nebydlím v Praze nakupuji jen přes net , a zatím jsem se nespálil( já tedy jen dobírkou)

zwiki*
hodnocení

jojo,ale pak ...

doplněno 24.12.15 12:30:

prííííma ,fajn...

daniel*
hodnocení

1x

web Heureka.cz je vlastně katalog internetových obchodů krom nejnižší ceny zboží si můžete přečíst i recenzy zákazníku na jednotlivé eshopy.

zwiki*
hodnocení

Chci koupit Tv a levně je na ELESHOP.Tu neznám.

tomas11*

tady recenze na eleshop

obchody.heureka.cz/...

doplněno 23.12.15 22:40:

dole na stránce - obchodní podmínky atd.

eleshop.cz/...

joudic*

bohuzel se zda, ze dost z nich je vlozeno samotnym obchodem... o par heurek se staram a takto slovni hodnoceni zakazniku moc nevypadaji :) ale je jich dost na to, aby jich par bylo pravych :)

joudic*
hodnocení

0x

kupuju pres heureku kdekoli jakkoli a platim i v neznamych obchodech predem kartou... ale takove veci jako PC komponenty a televize jen tam kde mam jistotu, ze to prinesu jako reklamaci a odchazim s nahradou bud financni a nebo s novou tv, takze Alza.

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
mne jako osobu nelze tam úplně brát za bernou minci, protože v e-shopech nakupuju velmi vyjímečně z důvodů, že až na naprosté vyjímky (modely a modelářské věci, kde mne čas nehoní) když už se něco rozhodnu koupit, potřebuju a chci to "teď hned"a ne za 2 - 3dny a ještě čekat na na dopravce uvázaný doma, případně pro balíček letět na poštu. Navíc jsem si už několikrát dělal propočet nákupní ceny s dopravným a srovnání s cenou v kamenném obchodě a opět kromě vyjímek to vychází v tom kamenném obchodě jen o fous dráž.
V zahraničí nenakupuju vůbec a to ze 3 důvodů
1) většina zahraničních e-shopů je v angličtině, což si sice jakžtakž přečtu, ale ne dokonale (anglicky neumím
2) nutné převody měn
3) nejsem držitelem žádné karty pro možnost placení přes internet, protože ta je dostupná jen při vlastnictví bankovního účtu a ten nemám a nechci mít

Modelářské obchody v ČR jsou ověřené snad všechny, protože se tomu většinou věnuje někdo z modelářské komunity a v případě problémů by si velmi rychle už neškrtl. Ale i v tomto případě nekupuju unáhleně třeba model za 300,-Kč solo, ale raději počkám a kupuju více modelů najednou, aby se doprava rozpustila do co nejvíce kusů.

Pokud se týká tzv. univerzálních e-shopů, mám velmi dobrou zkušenost s www.eva.cz (objednáno v pondělí ráno v 9:00hod a v úterý ve 12:00hod jsem měl zboží doma, navíc za poloviční cenu než se nabízí v jných obchodech) a s TS Bohemia, kde jsem kupoval externí disk, požadovaný typ v kamenných obchodech nebyl a ve většině e-shopů byl o minimálně 20% dražší, v TS Bohemia byl nejlevnější, navíc skladem, takže byl za 2 dny doma.

hodnocení

0x

Celkem dobré je se i podívat jestli ten eshop spolupracuje se splátkvou společností (Home credit,Cetelem,..), i podle toho se dá soudit,že to není místo solidního eshopu nějaký podvodník u kompu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]