Nejste přihlášen/a.
Zdravím.Vybírám eshop,který je osvědčený a můžu mu věřit.Stále mám pochybnosti a nemůžu si vybrat.Obchody24.cz nebo Alza jsou O.K.,ale zase tam není tak levně jako v jiných eshopech.Poradíte? Díky
Dobrý večer, záleží, co chcete kupovat. Jestli něco dražšího, tak máte dvě možnosti.Buď to risknout, což bych vám nedoporučovala, nebo si zboží nechat poslat na dobírku. Já v e-shopech nakupuji také, i v těch méně známých a zatím mi vždy zboží v pořádku došlo. Ale alespoň si nějaké recenze o obchodě přečtu např. na Heurece.
Když si na Heurece v hlavičce napravo mezi nápisem Heureka a ověřeno zákazníky 97%" odmáčknete ověřený zákazník, vyběhnou vám recenze jenom těchto zákazníků, kteří skutečně v tomto e-shopu nakupovali.
vpravo ta kolnka
na pravé str. zásuvný text a pak těch 3776 recenzí nebo ověřeno zákazníky.
osobně bych se toho nebál , mají hodně výdejních míst , nebo na dobírku , já tedy od nich nic nekupoval ,ale jinak co nebydlím v Praze nakupuji jen přes net , a zatím jsem se nespálil( já tedy jen dobírkou)
Zdravím,
mne jako osobu nelze tam úplně brát za bernou minci, protože v e-shopech nakupuju velmi vyjímečně z důvodů, že až na naprosté vyjímky (modely a modelářské věci, kde mne čas nehoní) když už se něco rozhodnu koupit, potřebuju a chci to "teď hned"a ne za 2 - 3dny a ještě čekat na na dopravce uvázaný doma, případně pro balíček letět na poštu. Navíc jsem si už několikrát dělal propočet nákupní ceny s dopravným a srovnání s cenou v kamenném obchodě a opět kromě vyjímek to vychází v tom kamenném obchodě jen o fous dráž.
V zahraničí nenakupuju vůbec a to ze 3 důvodů
1) většina zahraničních e-shopů je v angličtině, což si sice jakžtakž přečtu, ale ne dokonale (anglicky neumím
2) nutné převody měn
3) nejsem držitelem žádné karty pro možnost placení přes internet, protože ta je dostupná jen při vlastnictví bankovního účtu a ten nemám a nechci mít
Modelářské obchody v ČR jsou ověřené snad všechny, protože se tomu většinou věnuje někdo z modelářské komunity a v případě problémů by si velmi rychle už neškrtl. Ale i v tomto případě nekupuju unáhleně třeba model za 300,-Kč solo, ale raději počkám a kupuju více modelů najednou, aby se doprava rozpustila do co nejvíce kusů.
Pokud se týká tzv. univerzálních e-shopů, mám velmi dobrou zkušenost s www.eva.cz (objednáno v pondělí ráno v 9:00hod a v úterý ve 12:00hod jsem měl zboží doma, navíc za poloviční cenu než se nabízí v jných obchodech) a s TS Bohemia, kde jsem kupoval externí disk, požadovaný typ v kamenných obchodech nebyl a ve většině e-shopů byl o minimálně 20% dražší, v TS Bohemia byl nejlevnější, navíc skladem, takže byl za 2 dny doma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.