Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

O jakých škodách s facebookem víte

Od: bukkit odpovědí: 5 změna:

Už někomu vznikla zkrz facebook velká škoda? třeba že přišel o práci apod.? Mně se facebook zdá jako velká drzost a past na naivní lidi *smich*

Jak to vidíte?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

5x

Vidím to tak, že facebook je nástroj. Jako kladivo. A musíte se s ním naučit zacházet. Může kladivo za to, že se praštíte? Ne, za to si můžete jen a jen sám.

joudic*
hodnocení

4x

mnohem vetsi past na naivni lidi je smartphone, pokud jste si vsimli jaka prava nektere i velmi rozsirene aplikace pozaduji a kolik milionu lidi je ma naistalovano aniz by resili, co zrovna pri instalaci potvrdili ;)

hodnocení

3x
Já to vidím tak, že pokud je člověk hlupák, je jedno, jestli mu dáte do ruky facebook nebo už jednou tady zmiňované kladivo.
Svádět svou stupiditu na facebook může opravdu jen blbec...
vilik*

Jo, máte pravdu. Kladivo jsem tu možná nejen já už použil. Jenže lepší příměr neznám. A jak píšete, stejně jako Joudic, všichni jen nadávají, ale zamyslet se nad vlastním rozhodnutím dovede snad čím dál míň lidí. Stejně si desetina národa půjčila na dárky, aby pak křičeli, jak jsi na ně všichni zlí a oškliví, že z čeho to mají splácet. I tady je otázka položená tímto tónem, tazatel se těšil na senzaci a potvrzení jeho názoru, ale pokud není zbaven svéprávnosti, nadávat může jen tomu v zrcadle.

iz*
hodnocení

3x

Nikomu nevznikla škoda "skrz Facebook", nevím o žádné "škodě s Facebookem".

Vím o řadě škod, které si způsobili lidé sami svou nerozvážností, někteří k tomu použili

i některé "sociální sítě". Ovšem základní příčinou je vždy chyba uživatele/člověka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]