Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pohotovost ucho

Od: klepi® odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer, mám takový problém, zalehlo mi levé ucho, myslíte, že mi ho na pohotovosti vypláchnou?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud nemáte nějakou chorobu (rýmu), tak je tam zřejmě mazová zátka. Já myslím, že by to mohla Pohotovost zvládnout - nebo Vám za Vašich 90,- Kč poradí. Možná to stejné, co zde. Já bych zkusil výplach tekoucí vlažnou vodou a nechat chvilku působit. Možno přidat kapku Jaru, nechat působit a zase výplach vlažnou vodou - možná zátka vyjde nebo se alespoň uleví. Zdravím!

doplněno 23.12.15 19:53:

klepi - takže byl výplach mazové zátky? Je to hezké na pohled, co umí ucho vytvořit, že ?

hodnocení

výplach byl, ale neviděl jsem co ucho vytvořilo, protože říkal pan doktor abych držel hlavu rovně a ještě mi ji držela sestra takže jsem viděl kulový

hodnocení

0x

Ne! S takovou prkotinou se k lékaři nechodí. Zacpi si nos a silně nosem foukni. Pak si zívni. A hodně smrkej, ikdyž nemáš nos ucpaný.

tc
hodnocení

0x

jo, tak manželce zalehlo ucho. Po 4 dnech navštívila ORL a doktor ji hned poslal do nemocnice, kde strávila 5 dní.

hodnocení

No nakonec jsem zjistil, že ORL má vlastní pohotovost, tak jsem tam zašel, za 10 minut, jsem byl hotový, takže lepší než čekat na ambulanci od rána 3 hodiny, a bylo to zadarmo, a teď slyším trávu růst, a pohoda.

zdravím

Václav

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]