Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dlouhy popis myho vztahu...

Od: dordan* odpovědí: 25 změna:
Ahoj,
Nevím jak zacit…potreboval bych, ne poradit ale spis slyset nazor, jestli nedelam něco spatne, nebo jestli nehledam neco kde uz nic není.
Zkratka, chodil sem z holkou, sice jen kratce, ale moc sem se zamiloval, a ona do me taky, teda spon to rikala. A bylo to moc fajn a rozumeli jsem si uplne paradne ve vsem. Ted ten problem. Je to moje teprve 2 holka, je mi sice 21, ale nemam se vztahama vůbec zadny zkusenosti, sem takovy ten typicky introvert, co ma strach navazovat nejaky pratelstvi, lasky a tak. Poprvy sem se libal s holkou az ve 20, asi tohle není vůbec dulezity kdy, ale proste mam strach, ze sem moc nezkuseny na vztahy a tak delam hrozny věci.S moji první holkou sme byli spolu mesic. A ona me jen využívala, se se mnou rozesla kvuli jinemu, a jak se se pak dozvedel, tak s nim asi byla celou dobu, co jako chodila se mnou, tak me to dost zlomilo a fakt sem prestal vsemu a vsem verit. A byl sem docela v prdeli z toho, navíc když mi rekla, ze je to moje chyba, ze nejsem pripraveny na to byt s holkou, ze jsem moc verny, ze jsem na ni moc hodny, ze sme ji vsechno dovolil…a tak… No ale po nějakým case sme se seznamil z tou druhou…tak byla uplne jina, a povidali jsme si a nejak sme se dostali k tomu, ze ma podobny problem s navazovanim vztahu, ze ji taky někdo ublizil…a ze sme docela stejni...a dala mi hroznou silu a prekonal jsemto diky ni...
A casem sme spolu zacali chodit, a ona byla mnou uplne unesena a rikala, ze nekoho jako jsem ja hledala, ze nejsme jako ostatní, co chteji jen sex, ze si mysli, ze jsem konecne ten pravy. A ja sme nejak zacal byt proste namysleny, a ziskal sme tim hrozne sebevedomi, a zacal sem si rikat, ze ona je ještě vetsi „zoufalec“ nez ja, ze sni nejakou dobu budu, nez si najdu „lepsi“, ze sni ziskam nejaky zkusenosti, dozenu, co sem si myslel, ze jsem od 15, co jini lidi se vztahama tak zacinaji, ztrali a pak proste najdu nejakou jinou. A taky, zacal jsem si myslet, ze ona se mnou bude porad, za kazdou cenu. Nedaval sem ji tohle najevo, jen sem si to myslel a napaloval jsem to tak…mozna to bylo nekdy poznat, to nevim. A pak se to stalo, bylo asi 14 dni po valentynu, a ona za mnou prijela, na vikend.
A bylo to fajn, byli jsme nakupovat a porada a pak jsme prisli na byt a ja sem se chtel mazlit, ale ona nechtela, byl zrovna hokej a ona se chtela divat, tak jsem zacal jako delat scenu(vůbec ne ze bych byl nastvany, ale proste chtel sme ji asi ukazat, ze by mela delat, co chci ja) a odesel jsem z toho pokoje s poradnym prasknutim dcerka…nevim jak se musela citit ale asi dost hrozne. A sem tam jsem si do toho pokoje jako prisel pro srubovak nebo tak,protože jsme delal ze vedle zpravuju pocitac. A pak jsem teda prisel zpatky do toho pokoje a lehnul si do druhy postele…a tvářil se hrozne nasrane…a ji to prislo lito a prisla lehla si za mnou. A ja nevim co me to napadlo, jsem ji řekl něco ve stylu, ze ma hokej, tak at se diva, ze se chci divat teda taky , kdyz uz musim a zase jsem odesel. A když jsem se zase vratil, tak ona tam sedela na postely a plakala a me toprislo lito a zacal jsme ji utesovat a ona rekla, ze by asi bylo lepsi, kdyby odjela, ze ma pocit, ze to neskonci dobře…a ja sem ji to ale rozmluvil…tak a pak to bylo nejakou chvili fajn…skoncil hokej a pak jsme se mazlili…a ja se sni chtel milovat, ale ona nechtela(ja jsem jeste s holkou nespal a ona s klukem taky ne, ale v ramci te moji dohaneci teorie, sem to chtel uz udelat) ale ona nechtela, a proste asi kvuli tomu, ze se ji stalo něco hrozného kvuli tomuhle, ale nechtela mi o tom nic rict, co se ji stalo, tak sem to zni zacal pacit a zacali jsem se hadat, a nejak to skoncilo tim, ze jsme ji řekl, ze pokud se chtela takhle chovat, ze za mnou nemusela vubec jezdit…a pak se to zase nejak uklidnilo… ale pak jsem se zase mazlili a ja sme topase zkusil, zase hadka a ja ji to řekl znova. A druhy den rano to samy…ale to jsem k tomu ještě pridal, ze uz nemusi za mnou jezdit vůbec...a vdycky me to zacalo hnedka mrzet, jen co jsem to řekl a robrecel jsem se kvuli tomu…a o…no proste užasny romaticky vikend
No ale pak to bylo relativne fajn…a v pohode…a doprovodil jsme ji na autobus…a ona mi řekla, ze mi tam na byte nechala něco k valentynu. Tak kdy jsem prisel na byt, nasel jsem tam obalku a v ni bylo hrozne moc hezky pranicko k valentynu a retizek…proste první věc co mi kdy kdo dal z lasky…ja si v tu chvili uvědomil, jak strasne moc ji miluju, ze nechci zadnou jinou, ze chci ji, a prilo mi tak lito co jsem udelal..a brecel jsem kvuli tomu hodne dlouho.
A pak proste par dni v pohode…a pak mi prestala rikat milacku…pak miluju te…a rikala, ze porad mysli na to, co jsme ji řekl, ze to třeba ja tak neberu, ale ji to moc ublizilo…a ja si porad rikal, ze senic nestalo, ze jsem seji za to uz omluvil a vlastne se ji zato omlouval porad…a mrzelo me to, ze se to stalo, ale docela mi vadilo, ze mi nechce odpustit…a proste 3 tydny sme se nevideli…prestala mi rikat uplne všechny hezky slova…a když jsme se setkali, tak to nebylo tak hrozny, chodili jsme sice jen jako kamaradi, ale casem jsem se zase vzali za ruce a pak se i libali…ale kdyz jsme se rozloucili, tak jsme ji obejmul, ale ona me ne…a nerekla mi nic hezkého…a pak jsem se videli ještě 2x po 14 dnech, se stejnym obsahem…
A pak uz ne…sice asi 2 mesice, potom co jsem se videli naposledy, mi napsala z niceho nic, ze me miluje, ale pak uz nee…a ja místo toho abych ji nechal v klidu o tom premyslet,tak se do ni porad něco hucel, o tom ze mi to nechce odpustit, a ze me tim trapi,ze jina me vubec nezalezi, ze me rada trapi, ze sem se ji omluvil a vůbec sem nechapal, jako moc sem ji ublizil, tedka uz to vim, ale je asi pozde..k tomu se ale dostanu…ale proste slibila mi, ze po jeji maturite se uvidime…ale potom jsme se uz nevideli, porad mela nejaky duvody to zrusit, tak jsem dost nervoval z toho…ale drzel jsme to, protože ji fakt moc miluju…to bylo 3 mesice potom co jsem se videli naposledy…ale jako psali jsme si smsky a volali…a tak…jenze pak naraz, prestala mi psat smsky a zacala rikat, ze nema kredit, ja ji to ale neveril, taksem udelal hronou věc…zacal jsme mit strach, ze ma nekoho jineho a jen nevi jak mi to rict, tak jsem se rohodl, ze to zjistim…a tak jsme ji vlezl na icq a emil..ale nic jsem nezjistil, asi sem chtel neco zjistit...aby byl konec toho trapeni...ale nejistil jsem nic..akorad me to mrozne mrzelo ze jsme to udelal, ze jsem jineveril a ještě jsme se trochu i nastval na ni, kam me to dohnala…řekl jsem ji ale ze jsem toudelal a ji to zklamalo ještě vic, ze jsme ji totiž, řekl, ze bych toniky neudelal, uz druha věc potom milovani, co jsem tvrdil ze takovy nejsem…a tak to slo porad dal…a po asi 7 mesicich co uz jsem jipsal jen ja…ona me ne…a prestala mi brat telefony, a bavili jsme s jen přes icq, mi rekla, ze potrebuje byt sama…ze proste musí si udelat pradek a tak, ze ma moc problemu s necim jinym..ale ja sme nechapal, co tim jako mysli, kdy byla sama 7 mesicu…tak jsme se nejak nastval a řekl jsme ji , ze teda kdy to chce, tak uz neni moje holka… a asi za 3 dny jsem ji teda napsal, jak to bude…pac jsme to bral jako taky vystraseni…ale ona rekla, ze uz poslu nechodime a to me dostalo, ze vlastne jsem si vsechno posral…ale řekl jsem ze teda jo…a proste nasel jsme si jinou..nebo nasel, jen jedo rande jsme měli…ale uz během toho rande jsme si rikal, co to delam ze jsmetu jen proto, abych nejak ublizl ji…a nastesti do nedopado …ale pak vecer jsme tak premysle a zjistil, co vsechno jsme delal za chyby, ze kdybych do niporad nehucel něco, a dal ji cas, ze uz jse mohli byt spolu…a ze hlavne je problem v tom, ze sem se snazil necodohanet, takova blbost
A proste tak tedka je to tak, ze spolu mluvime jen přes icq, nebere mi telefony, nepiseme si smsky...tak jsem prestal psat smsky i ja ji...vubec nic…ale vzdycky když se spolu bavime, tak je to docela fajn…i když je na ni videt, ze se porad kvuli necemu trapi…
A ja tedka nevim co delat, protože ona nikdy nerekla, ze o me nestoji, jen ze chce byt sama…a tak se proste trapim, vim ze je to hlavne kvuli me, ze jsem udela ja tu první chybu , ale poucil jsem se zni…ale ona taky se nechovala fer…ale tak fakt nevim…protože ona asi se boji toho jaky by to bylo zase to zkusit…vim ze to chce jen cas…ale ja nesnasim cekani, me to ubiji, ze vim ze se trapi, a ze nechce moji pomoc, ze bych pro ni hrozne rad něco udelal…ne prot ze bych si chtel něco zehlit, ale proto, ze mi na ni hrozne moc zalezi a chci abybyla statna…moc pro me z…a snad mi casem odpusti…ale nevim co dealt nez se tak stane…a hlavne nevim co delat, když se tak nestane a rekne, ze bude definitivni konec..s tim ja vůbec nepocitam….mam pocit, ze uz jse s proste sam tak presvedcil, ze bude vsechno zase fajn, zre uz nevidim věci realne…tedka bude na vysoke ve stejnym meste jako ja tak uvidime…
Chtel bych tonejak odcini, cojsme udelal…ale nevim jak…moc se snažím aby to bylo vsechno fajn, ale ona je tak tvrdohlava…a proste me to tak stve…ale snažím se to vydržet…
Tak me zajima jestli to delam dobře nebo spatne…zapomenout na ni nemuzu…protože nevim co bych delal, kdybych nemel ji…
Kamoska mi rekla, ze me ta holka dostala, ze jsme z ni uplne v haji, ze me na v hrsti…ze jsme se uz z ni zbláznil…
Ale není prece laska to same jako byt blazen?
tak potrebovaljsem to hlavne nekomu vsechno napsat...

25 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
doplnit odpověď
hodnocení

0x
No máš pravdu, když říkáš, že si to uspěchal... hlavně asi teď neví, co si má o tobě myslet... vrtá ji hlavou, proč si dělal bugr, když se ona chtěla jen podívat na hokej a potom se ji najednou omlouváš- si myslim, že i když tě má ráda, tak s tebou už ale chtít chodit asi nebude, protože neví, co vlastně od tebe může očekávat a myslim, že si ji pěkně zklamal... no myslim, že se k tobě už nevrátí, ale zas nevim, jak to mezi váma vypadá ve skutečnosti, takže je tu ještě možnost, že jí to, co si napsal sem necháš přečíst... držim ti palce čau
Děsná dřina to jen přelousknout,přečti si to po sobě tak pětkrát a pak se vyspi a pak ti bude jasný že si korunovanej víš co.Pokud ne navštiv psychouše!
pospulka
Můj názor na to znáš.Chtěla bych ti nějak pomoct, ale na to jsem malinkej človíček. Doufám, že se to už brzo vyřeší...Jsi super kluk a každý chybujeme...Každý jsme nějaký a my se musíme naučit ostatní tolerovat a respektovat...Hodně štěstí...

poldinka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky si myslím,že by třeba bylo dobrý,aby věděla,co jsi tady napsal... nebo jí to všechno vysvětlit osobně,tak jak jsi to napsal...sice si někdo myslí,že jsi to uplně pokazil,ale z vlastní zkušenosti vím,že člověk dělá strašný blbosti a to prootže je blázen (do někoho) a pokud jsou oba rozumný a sednou si,neměl by být prolém si to aspoň všecko vysvětlit... Držím všecky palečky,ať se je to vše jak má být...

dordan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
diky vsem za rady...
moc rad bych ji ukazal tohle co sem nasal, ale mam strach, ze by si myslela, ze je to jen nejaky trik...nebo proste ze to nemyslim uprimne(taky mate ten pocit, ze od doby co bylo na plagatech po cely republice, je tohle slovo uplne neduveryhodne)
ale asi ji to nakonec ukazu...sice neverim na to, ze jeden text muze neco zmenit, ale vlastne nemam uz co ztratit...pac ji uz nemam...ale taky mam takovy docela blby pocit, ze kdyz ji tedka pisu, nebo se jen na neco zeptam(treba jestli nechce zajit do kina) nebo nabidnu, ze jiz necim poradim...jestli se uz moc nevnucuju...a treba i ona nema pocit, ze mejen vyuziva...ja uz fakt nevim...je to na me moc slozity...nebo mozna spis uz to vsechno moc resim...ale veta na svete je holek u me teda fakt nepochodi...
Ale pokud tohle preko, tak budem mit moc super vztah...protoze ja uz si budu vazit toho, jak je uzasny clovek..
je to presne jak se rika,!nevis jak moc ti na necem zalezi, dokud o to neprijdes svata pravda

dordan*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tak uz je konec...rekla mi, ze se mnou nemuze byt...ze nechce ted nechce nic zkouset...ani mi nerekla proc...a kdyz sem se ptal jestli je v tom nekdo jiny, tak mi rekla, ze to snad neresime...tak ani tohle nevim...ze by bylo nejlepsi spolu uz vubec nemluvit...
Mel sem o nas dvou krasny sne...ale ona snila neco jinyho a z toho meho me probudila v nejlepsim...
nechci na ni zapomenout...a navic tedka vim ze kazde jine bych jen ublizil, protoze moc stojim o tuhle...a jen bych srovnaval...nebo ja nevim..treba ne...treba bych zapomel na tuto...ale ja nechci zapomenout...nechci nikoho jinyho...protoze nikdo jiny neni jako ona...
chjo...nejraci bych uz nebyl...netrapil se a mel porad klid...skoda jen, ze na to, si neco udelat sem moc velky srab...
leonag*

Ahoj, jak to dopadlo? Jsem v podobné situaci jako byla tvoje holka, ale beru to z jiného pohledu. Napiš mi na e-mail a probereme to.

A hlavně všechno nevzdávej.

dordan*
no tak dopadlo uplne na dno:( nevim, proc se mnou nechce byt..nevim nic...snad to neni proto, ze uz ma jineho...
a muzem to probrat klidne tu..stejne nevim jaky mas email...
je mi moc smutno...a mrzi me, jak to dopadlo...ale hlavne me mrzi, ze sme ji ublizil,protoze to sem nikdy nechtel a je mi ze me zle.Ale nejak tohle beru jako svuj trest za to co jsem udelal.
Rekla,ze se mnou tedka nemuze byt, tak moc doufam, ze jednou bude moct...moc si to preju...vim,ze je ta prava...jen proto, co vsechno sem uz kvuli tomu vztahu vydrzel...sice vsechno sem si nadrobil sam...ale i tak, ja nejsme clovek, co by se rad trapil a kdyz neco nejde, tak se na to vykasle...ale tedka nemuzu...i kdybych chtel tak to nejde...a navic ja nechci! a cim dyl sem bez ni, tim vic citim jak moc ji miluju...
takze tedka, kdyz je to mezi nama takovy a rika, ze by bylo lepsi, se spolu vubec nebavit...tak to vydrzim...nebudu si s ni psat, ani jinijak kontaktovat, dokud nekontaktuje ona me...snad to nepochopi, ze sme se na ni nastval...protoze to neni pravda...ona si to asi mysli, ze sem nastvany, kdyz se mnou nechce byt...ale nejsem..akorad ji to nejsem tedka schopny nijak vysvetlit, kdyz se spolu nebavime. No tak budu cekat, jestli se mi ozve sama...ja ji hned tak sam nenapisu...asi to teda moc dlouho nevydrzim...ale budu se snazit co nejdyl...ono je to hrozne tezky o ni nic nevedet... aninevimjestli je v poradku, jestli se ji nic nestalo...
ale hlavne se pro ni nechci stat klukem, ktery ji otravuje smskama a vzkazama, ze ji miluje a atd. jako je jeden, co mi o nem rikala, ze ji tohle dela...
moc si to preju aby se mi ozvala...ze me chce zase videt...nikdo si ani nedokaze predstavit, jak moc si preju, aby mi rekla, ze je ji po me smutno a chce byt se mnou...chjo, snad to nekdy rekne...
leonag*

Víš, pravá láska odpouští. Mám na to názor ten, že tě zase tak moc nemilovala, protože pokud by tě tak ráda měla, nikdy by tě nenechala se tak trápit. Pokud opravdu miluješ, záleží ti na tom druhém víc něž na sobě. Myslím, že pokud ti nedokáže odpovědět a nechává tě v takové nejistotě, ve falešné naději...až tak jí na tobě nezáleží. To bude zřejmě to samé jako ten co jí píše. Pokud by jednala narovinu, nikdo není takový cvok aby v něčem kde nic není pokračoval. Alespoň já bych to nikdy neudělala. Je spousta holek, co se baví tím, že takhle vydírají lidi kolem. Jako by si tím ujišťovaly zájem a jako záloha. Stačí písknout a má v záloze další. Jak dlouho jste spolu byli? Člověka nepoznáš tak rychle. Možná je taková, možná ne. Ale opakuji, pokud by tě milovala, nenechala by tě v tomhle napětí a jednala by upřímně. I kdyby jí to zranilo.

Přiznám se, nedokážu vydírat. Když miluji tak celým srdcem a nesobecky a bohužel je pravda, že toho partner dřív nebo později zneužije. Cítí jistotu a odsunuje mne na druhé, třetí...místo. Zkouší trpělivost. A tady je kámen úrazů. Holky viz víše tohle nikdy nedopustí. Pokud nejsou jedničky, zlobí se, vyhrožují rozchodem. Ty co milují omlouvají, snaží se pochopit, mají radost z tvojí radosti...a pak najdnou zjistíš, že už nejsi ani v žebříčku. Jako jsi to psal. Máš ji jistou, nikdy tě neopustí...a bum, je pryč. Máš pracdu v tom, že dokud něco nestratíš, nevíš o co jsi přišel. Je moc málo lidí, kteří jsou natolik moudří, že si tohle dokáží uvědomit dřív, než se to stane. Dokáží si vážit jeden druhého, tolerovat se a milovat nesobecky.

Asi si musíš hodně začít uvědomovat sám sebe a zjistit co vlastně chceš. Jaký vztah bys chtěl a až ho najdeš, vážit si ho. Moc často, možná jednou v životě se ti podaří potkat někoho, kdo tě opravdu miluje a záleží už jen na nás, jak svou šanci využijeme, či promarníme. Věř ale, že kdyby tě milovala, neodsoudí tě po jednom víkendu. Zkoušela by to dál a odpustila by ti, kdyby tě měla tak ráda. Já bych to udělala, protože umím milovat. Anebo jsem naivní a hloupá.

Zamysli se nad tím a přestaň hledat, kde nic není. Nebo za ní jeď a i když máš strach, promluv si s ní. Je lepší si vyslechnout špatnou věc, než se takhle dlouho trápit a utápět v iluzi. Buď a nebo.

dordan*
hodnocení

ja vim, ale tak to nebylo po jednom vikendu udelal sem toho asi vic spatnyho...proste sem na ni porad tlacil, ze mi nechce odpustit ze se zase tak moc nestalo...
a navic ona me nenechala po tom vikendu...rozesli sme se asi az za 5 mesicu po tom...a navic sem se sni rozesel ja, sice proto, ze sme myslel, ze chtela byt sama...a nevim proc sem to udelal, kdyz sem nikdy nic takovyhoudelat nechtel...a sice sme se za tu dobu videli jen 3 x...ale i tak az po5 mesicich...
Ona je takova zlastni holka...neznam zadnou jako ona...nemyslim to ve zlem, to ani v nejmensim...to jaka je na ni miluju nejvic...ze je prima, a vim ze by me nikdy nevodila za nos, ze rekne, co si mysli, ze ma svuj nazor, ze je takova hrava, a i to jak je tvrdohlava se mi docela libi, i kdyz tedka zrovna nee ale to co sem udelal ji moc trapi a moc ji ublizilo...a ja sem navic pak jako delal, ze se nic nestalo a porad nalehal at mi odpusti...proste kdyby sme si to co sme si rekli pred tema 14 dnama rekli tehda, tak mozna uz to bylo zase fajn...a nebo uz sme mohli mit ve vsem jasno a rozeji se jako kamaradi...tedka mam strach, ze to ze se se mnou nechce nebo spis nemuze tedka bavit, ze ma ze me strach, co reknu a ze mi neveri, ze to zustae uz na porad a uz se sni nikdy nebudu moct ani videt...a to by bylo uplne to nejhorsi pro me, prijit oni uz na porad...
ja nevim co si tedka mysli... a mozna je to uz jen nejaka moje predstava...nebo touha po nadeji...ale myslim si, ze me ma jeste moc rada... ale to nic neznamena, muzes mi nekodo rada, ale pokud vzdycky kdyz ho vidis si vzpomenes na to jak ti ublizil a mas strach, ze toudela znova, tak s nim byt nemuzes, ani kdyby si chtela...protoze v neduvere se zit neda...to podle me fakt nejde...
Zajel bych za ni si o tom promluvit...ale mi uz sme si vsechno rekli...nechce mi rict, proc se mnou nemuze byt...a ja to raci ani vedet nechci...myslim si ze je to kvuli tomu, co jsem ji rekl a t mi jako duvod staci...a nechic vyuzivat toho , ze vim kde bydli, ze bych ji prijel otravovat a presvedcovat, at sme zase spolu, at to zkusime...udelal bych to a mam hroznou tohou to udelat, ale vim ze tim bych nic neziskal spis ztratil...tak ji raci tedka necham samotnou, kdyz chce a nebudu ji ani psat...a budu doufat, ze se ozve ona me...nevim jestli ma jineho nebo ne...nevim nic, ale verim ze takova neni, ze by mi nerekla celou pravdu a jen doufala, ze casem zapomenu...msi vedet, ze ja nezapomenu, ze dkud mi nerekne NECHCI TE UZ NIKDY, tak porad budu moc usiovat o to byt sni...musi to dobre dopadnout...moc ji miluju a vim ze bych s ni chtel byt uz porad, ze je ta prava...vim ze tohle se neda jen tak rict, ale sam se divim tomu, co vsechno sem uz vydrzel, a to jen proto, ze ji ta moc miluju a vim ze s ni budu porad stastny...ale pokud se mnou nebude chtit byt, tak s ti nic nenadelam...a budu se s ti muset naucit zit...sice se toho moc bojim, a mam strach ze uz spolu nebudem...ze to proste nepujde, ale ja uz nicemu nerozumim...v nicem se nevyznam a vazne nevim co si mam myslet, tak si raci uz nemyslim nic a jen verim ve svuj sen, ze se vyplni...
vim, ze bych mohl byt bez ni, ale nechci to nikdy zkouset, protoze na svete neni nikdo jako ona, nikdo na koho si jen vzpomenu, a zlepsi se mi nalada, nikdo s kym bych chtel byt cely zivot...ja uz svoji pravou a opradouvou lasku nasel, a jen doufam, ze sem ja to same pro ni...
a jeden moudry citat rika Je lepsi byt nestastny s laskou, nez stastny bez ni.
gdi*
chlape mas pravdu, pochopis zenu ktera mi napise bylo to pekne nemuzu s tebou byt, muzeme zustat pratele, pak napise neni chyba v tobe ale ve me mam te rada, pak napise mela jsem z tebe strach, a pak vymaz me ze zivota zapomen, jedine oc jsem ji zadal je aby jsme si promluvili ale nechce, nepochopim proc to udelala delal jsem pro ni uplne vsechno

protektor
doplnit odpověď
hodnocení

0x
budeš asi fakt dobrý ko t, když si ani holku neudžíš. Se ani nedivím, že tě nechce a to tě ani neznám. Spiš bys mel být rad, že si s ní aspoň chvili mohl být. Si najde někoho lepšiho a ty se na to budeš jen koukat a konečně si třeba uvědomíš, že si ubožak. Děla se mi z tebe zle
leonag*

Pro Protektora: seš idiot ty sám!

sam*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Mám podobné problémy jako ty, neumím se v některých situacích zachovat tak, jak bych se zachovat měl a jak bych chtěl.

Myslím, že tě můžu s klidem ujistit, že jsis to u své slečny několikrát a důkladně posr-l , takže už to s ní nikdy nemůže být jako dřív a pokud by se k tobě vrátila, tak to by musela být tedy opravdu hodně zoufalá.

dordan*
hodnocení

a proc by jako mela byt zoufala, to nejak nechapu...:-/
leonag*
Pokud ti někdo ublíží, buď ho opustíš a zvládneš to překonat a nezblbnout a nebo jsi tak zoufalý, že ti nezbude nic jiného než se vrátit...a je fakt že ta důvěra je narušená, reaguješ přehnaně na pro ostatní banální věci. Čekáš stále co přijde. Myslím že to opravdu už nikdy není jako dřív. Je to podobné jako s nevěrou. Už prostě nevěříš. I když je fakt, že pokud se ten provinilec opravdu snaží a myslí na to, časem se to spraví. V něvěře ne.
dordan*
hodnocení

presne, ja to spravit nemuzu...ale hrozne moc sem se z toho poucil a vim ze uz to nikdy neudelam...ale tak jestli mi to uveri a bude mi duverovat, ze se to uz nestane to je otazka...to muze vazne spravit jen cas... ja nechci na to zapomenout co se udelal...ani bych to nechtel vratit zpatky...protoze sem dostal tedka takovou skolu zivota, co moc lidi hned tak nedostane...
tak tedka musim jen cekat, jak to zvladne ona...nevim co se ji o me a nas honi v hlave a i kdybych to vedel, tak s tim nic neudelam...nemuzu ji s tim nijak pomoc nejakym presvedcovani jak ji miluju, jak mi chyby...to by ji jen otravovalo...a i kdy to tak je, tak ji to rikat proste nemuzu...je to jen na ni...a to me prave trapi nejvic, ze nemuzu udelat nic proto abych to napravil...jen cekat a nevnucovat se...a ja presne tohle udelam...jen mam strach aby to nevzala, ze uz o ni nestojim...nebo ze sem nastvany nebo tka neco...protoze nemam duvod byt na ni nastvany...sem nastvany jen na sebe...
venda77
já z pohledu holky ji naprosto chápu. vždyt ty si jí ubližoval, choval ses k ní opravdu hrozně, hrál sis s ní, když sis říkal,že je to jen na chvíli. ona tě milovala,ale pak konečně sundala ty růžové brýle a uvědomila si, že tohle nemá budoucnost. jenom by se stále trápila,a neříkej, že bys změnil chování. dala ti lekci, uvědomil sis to, ale příliš pozdě. když si představím tu situaci,jak ona seděla na posteli a plakala, je mi fakt z tebe zle. máš cos chtěl. sorry,ale je to můj názor, je dobře že se prozměnu trápíš zase ty! ahoj
dordan*
hodnocení

je to tvuj nazor a je na nem dost pravdy...ja se choval hrozne...ale nehral sem si sni...a neublizoval sem ji..jen sem jendou udelal chybu...A NIKDY SEM JI NEREKL ANI SI NEMYSLEL, ze to bude jen na chvili...napadlo me to...ale nikdy bych to neudelal...
zaslouzim si trpet..ja to vim...ale moc si preju aby mi odpustila...a byli sme zase spolu...nevim jestli toho bude schopna ale moc bych si to pral...
a ja bych nemusel menit chovani...vzdycky sem ji daval najevo svoji lasku...jen sem jednou udelal velkou chybu...ale lidi chyby delaji...a dulezity je jestli se znich pouci...a ja sem se moc poucil...nechci se vymlouvat ani to zlehcovat...vim ze to bylo spatny...a taky je mi jasny, ze zalezi jen na ni jestli mi da jeste sanci dokazat ze sem porad ten do koho se zamilovala...ale jestli ne...tak s tim nic neudelam a nebudu ji to mit nikdy za zle...protoze ona za to nemuze...
venda77
já myslím,že jsi hodný kluk. udělal si chybu, ale uvědomil sis to. každý někdy děláme chyby. poradila bych ti něco, co už tady zaznělo několikrát. dej jí to přečíst. nejlépe, kdyby si přečetla všechno, co tu píšeš. a jestli tě měla ráda,tak tohle jí určitě nenechá chladnou. ale hlavně udělej něco co nejdřív, protože čím déle to je,tím víc se jí asi vzdaluješ. a potom dej vědět jak to dopadlo ju? ahoj
nicoll*
Ahojky, vím přesně o čem píšeš...a jak se cítíš... udělalal jsem úplně ty samé chyby jako ty... a potom jsem už jen moc a moc tlačila a chtěla všechno hned... několikrát to zkoušel ukončit, ale vždy to dopadlo tak, že se vrátil. Náš vztah potom vypadal podobně jako ten váš... Miluji ho stejně jako ty miluješ tu svojí osůbku... jen pro ní je to těžké, zklamala se a neví jestli může věřit... a ty ji bezradně miluješ a chceš po ní rozhodnutí hned... Ale to nejde... Musí na to přijít sama... Přítel mi řekl, že moc tlačím, a měl velkou pravdu... tak mu dávám ten čas k přemýšlení... nic co se týče nás s ním nerozebírám... vlastně začínáme od začátku, jako když jsme se poznali, jen musím hodně pomalu , aby si uvědomil, proč se pořád vrací... když jsem mu řekla, že vím, že mne miluje , jinak by se nevracel, řekl, že to tak asi je, ale že mu to musí jít ze srdíčka a tím , že tlačím to nejde...
Držím ti moc palečky, aby ti tvoje láska neutekla, a jestli se tak stane, tak ti přeji , abys, až se rána zahojí, našel někoho , koho budeš milovat víc...

evicka*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Seš na tom dost špatně, hochu

gdi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

mas to podobne jak ja ale myslim si ze sebelepsi a uprimnejsi dopis nepomuze.Ja byl otevreny uprimny nikdy jsem ji neublizil, a jak jsem dopadl najednou me nechce videt a ani mluvit chapu ze ma strach a rad bych si s tebou o tom neco malo napsal.Ozvi se

dordan*
doplnit odpověď
hodnocení

Takze vcera sem udelal konecne nejaky poradny rohodnuti, protoze uz se mi ta jeji nerozhodnost, jak nic nevi nelibila a moc ublizovala...at sem se zeptal na cokoliv kolem nas, tak rekla nevim nebo nebudu to s tebou resit...
takze sem udelal docela dost hnusnou vec na kterou nejsme pysny, ale jinak to s ni asi nejde, myslim po dobrem... rekl sem ji , ze ma 14 dni na to o me projevit nejaky zajem, ne jako aby mi rekla miluute a chci byt s tebou...ale aspon se mnou nekam sla...na rande.protoze tedka se ji zeptam, jestli spolu nekampujdem a rekne mi , ze nevi, a nebo ze neco ma...
a kdyz zadny zajem neprojevi, tak je nadobro konce...ja se snazil skoro rok a ona to nejak nebrala a ani mi nebyla schopna rict, ze me ma rada a ze je se mnuo rada..nebo tak, proste neco hezkyho...takze takhle aspon zjistim jestli ome stoji...nebo mi jen nebyla schopna rict, ze me nechce...
rekl bych ze tohle je posledni moznost...

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

ahoj dordan-každý jsme strůjcem svého štěstí a pak je těžké honit bycha,teď se ti těžko vzdychá...žena si vyžaduje stále něhu a někdy to ani nejde jak jsme my muži občas bláhoví...nech vše plavat má je rada ona tomu bude ráda...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]