Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oční víčka - operace (pojišťovna)

Od: tyna12 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

prosím Vás,

mám 20 let, mám takový kosmetický problém, mám hrozně zapadlá oční víčka (mám to geneticky dané, moje mamka tak ta je má taky zapadlé, to samé i z otcovy strany, jak babička tak i děda). Dřív mi to tak nevadilo, jenže tedka mi poslední dobou připadá, že je mám jakoby takové těžší (nevím jak to mám popsat), prostě když si v noci lehnu do postele a zavřu oči tak cítím takovou úlevy, protože jsou skolepná, kdežto přes den mám oči pořád otevřené. A taky už jsem slyšela, už od pár lidí, že mi třeba řekli že jsem smutná nebo se mračí, přitom jsem se tvářila normálně. Uvažuju o operaci. Chci se teda zeptat má někdo zkušenosti s operací očních víček? Jste spokojeni, že jste se rozhodli pro takový krok? A taky, jak je to s hrazením, je nějaká šance že mě pošle doktor na operaci a pojišťovna mi to uhradí, nebo se takový zákrok dělá za vlastní. Případně, pokud jste operaci podstoupili, kolik vás tak cca stála (nemusí být přesná cena, stačí hrubý odhad), abych měla trochu představu, na internetu jsem projížděla, pár stránek a každé to měly jiné. Nechci totiž přeplatit, a jinde by mě mi to udělali třeba o 3000,- levnější. Jasně, že to nechci zase za moc levný peníz (aby to bylo špatně udělané, a byly vyhozené peníze), ale takovou tu zlatou střední cestu, aby to mělo nějakou kvalitu a aby se mi s tím dobře žilo. Taky se budu dívat samozřejmě po recenzích dané kliniky.

Děkuji moc za vaše odpovědi

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

1x

Se mnou pracovala paní,které spadlá víčka vadila např. hlavně při čtení.Pojišťovn ají operaci uhradila, tak asi podle toho, jaká je situace...

uska*
hodnocení

0x

1. Pojišťovna nic nehradí pokud nejste po úrazu atd.

2. Lékaři doporučují věk až po 35 letech neboť pak budete muset jít znovu po 10 - 15 letech.

3. Já byla před 9 lety v bývalé Krajské nemocnici, cena 4 000,-, nenechala jsem se uspat, jen lokálně umrtvení, nic příjemného, musela jsem na klinice přespat do rána a ráno odjela autem domů. Sestřičky při pobytu neustále měnily pytlíky s ledem, do 10 dní jsem byla bez modřin. Hned po operaci jsem jásala, že si mohu opět nalíčit řasy. Před operací to nešlo.

mp*
hodnocení

0x

Rozhodující je, jestli prokážete a lékaři uznají, že je to problém zdravotní a ne pouze estetický. Myslím, že by se dalo argumentovat špatným viděním a z toho plynoucí únavou. U nás v rodině taky proběhla taková operace před 10ti lety a ve Vinohradské nem. v lokálním umrtvení a stála 10000 kč. A dopadla velice dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]