Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat. Po vyšetřeních ledackde mám 95% pravděpodobnost, že trpím extraezofageálním refluxem (tedy refluxní laryngitidou). Stále suše kašlu (cca 100x za den), občas i záchvaty kašle, zápach z úst atd. Brzy mi skončí kancelářské zaměstnání doma a budu nezaměstnaná. S mým kašlem, který ustává jen v letních měsících, mě nikdo nebude chtít zaměstnat - chladem nebo námahou se kašel zhoršuje, jenže vyléčit jej bude trvat tak 3-6měsíců. Lze mít dlouhodobou neschopenku jen kvůli takovému dráždivému kašli? Vystavuje ji praktická doktorka nebo si o ni mám říct přímo na klinice plic, kde mi tu nemoc potvrdí?
Tam, kde budete vyšetřována, tam se zeptáte, není přece problém se zeptat jak na té klinice, tak u obvodního. Čím víc se budete ptát, tím více informací získáte. Nebojte se. Ale pokud Vám dali naději vyléčení, tak se radujte, těch pár měsíců uteče jako voda a Váš zdravotní stav bude lepší. Chce to klid, pravidelnou, jemnou, lehkou stravu, dobře žvýkat.
Pokud trpíte tolika záchvaty, musí to být vyčerpávající. I kdyby neschopenka neprošla, tak se nezapomeňte dojít zaregistrovat na Úp, kde budete mít nárok na podporu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.