Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra na PokerStars o reálné peníze

Od: pokerstars odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, jaké máte zkušenosti s hraním na PokerStars o skutečné peníze, je to bezpečné a legální? :) (zda o peníze nemůžu přijít nějakým podvodem, ale jen špatnou hrou...) Děkuji :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

scv®
hodnocení

2x

Je to bezpečné a legální (pokud Vám tedy není méně, než vyžaduje legislativa..). Může to být i celkem zábavné, ale nedělejte si iluze, že na tom lze zbohatnout - na každého opravdu dobrého hráče jsou v systému desítky, stovky, možná i tisíce těch, co z dlouhodobějšího hlediska jen prohrávají.. jinak by to nefungovalo. Kdysi jsem na PS hrával Holdem, hlavně CZ Freerolly a drobné turnaje, později i nějaké Micro SnG, ale to není úplně to pravé. Vyzkoušel jsem si alespoň správu bankrollu a když jsem viděl výsledky, vykašlal jsem se na to. Když jen zlomek času, co jsem strávil u několika stolů najednou, strávím prací, vydělám si určitě víc ;)

doplněno 21.12.15 15:38:

Ještě bych doplnil, že peníze, které jsem na účet PokerStars vložil již před pár lety, tam stále jsou (a je možné je zase vybrat) a občas mi přijde e-mail s nabídkou nějakého turnaje apod. Takže tam lze opravdu peníze ztratit hlavně hráčskými chybami, špatnou správou bankrollu a něco málo samozřejmě ubyde na poplatcích.

hodnocení

0x

Tak tak, je to v pohodě, tam ti penize neukradnou, ale jak je psáno výše, není to asi způsob jak zbohatnout. Když máš nízkej Buy-in, tak si dost zahraješ, ale málo zbohatneš, když dáš vysokej Buy-in, tak zase můžeš vydělat, ale taky o dost přijít. Tam už hrajou ty co to uměj. Ale pro zábavu s "troškou" adrenalinu, to je dobrý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]