Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s hraním na PokerStars o skutečné peníze, je to bezpečné a legální? (zda o peníze nemůžu přijít nějakým podvodem, ale jen špatnou hrou...) Děkuji
Je to bezpečné a legální (pokud Vám tedy není méně, než vyžaduje legislativa..). Může to být i celkem zábavné, ale nedělejte si iluze, že na tom lze zbohatnout - na každého opravdu dobrého hráče jsou v systému desítky, stovky, možná i tisíce těch, co z dlouhodobějšího hlediska jen prohrávají.. jinak by to nefungovalo. Kdysi jsem na PS hrával Holdem, hlavně CZ Freerolly a drobné turnaje, později i nějaké Micro SnG, ale to není úplně to pravé. Vyzkoušel jsem si alespoň správu bankrollu a když jsem viděl výsledky, vykašlal jsem se na to. Když jen zlomek času, co jsem strávil u několika stolů najednou, strávím prací, vydělám si určitě víc
Ještě bych doplnil, že peníze, které jsem na účet PokerStars vložil již před pár lety, tam stále jsou (a je možné je zase vybrat) a občas mi přijde e-mail s nabídkou nějakého turnaje apod. Takže tam lze opravdu peníze ztratit hlavně hráčskými chybami, špatnou správou bankrollu a něco málo samozřejmě ubyde na poplatcích.
Tak tak, je to v pohodě, tam ti penize neukradnou, ale jak je psáno výše, není to asi způsob jak zbohatnout. Když máš nízkej Buy-in, tak si dost zahraješ, ale málo zbohatneš, když dáš vysokej Buy-in, tak zase můžeš vydělat, ale taky o dost přijít. Tam už hrajou ty co to uměj. Ale pro zábavu s "troškou" adrenalinu, to je dobrý.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.