Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych 24.12. napsat osobě na které mi moc záleží kratší vánoční přání na facebooku , chtěl bych se zeptat, je vhodné nebo naopak hloupé k tomu napsat větu Mám tě moc rád ? Nejde o žádné náhlé vyznání lásky jsme dlouholetí kamarádi (i když dříve jsem chtěl něco víc, občas i teď na to myslím ale neměl jsem šanci tak jsem rád aspoň za to jaké je to mezi námi teď) , ale chtěl bych aby to věděla i v tento den , i když jsem jí tohle už několikrát tento rok řekl takže to není nic nového ale zase to nechci přehánět aby to nebylo blbé . Možná bude lepší napsat jen něco jako každý rok, vůbec nevím.
1x
Dobrý den, ona to není pro tu slečnu informace nová. Ovšem, nemusíte ji to neustále připomínat. Popřejte normálně Vánoce - snad za podpis napsat něco jako: "Jarda - ten, co Tě má stále rád (i o Vánocích)". Zdravím!
0x
Já s Uškou souhlasím. Taková věta se říká z očí do očí, ta se neposílá písemně, zvláště pak, když je to poprvé. Když se bojíš reakce, neříkej jí, že ji máš rád, řekni jí, že jsi rád s ní, že má pěkné. . . klidně vyjmenuj. A taky, že se na ni vždycky těšíš. Že ji máš rád, to řekni až později, až když dívka bude vědět, že máš o ni zájem. ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.